Bulvár

2016.02.09. 15:29

El leszünk látva szuperhősfilmekkel 2020-ig – íme mind a 29 darab

Szuperhősös filmekből sosem elég: 29-et láthatunk majd a következő négy évben belőlük. Felsoroljuk az összeset!

Hudák Celesztin

Deadpool

A 2016-ban megjelenő hat film közül az első a Deadpool, a Marvel-univerzum (a két meghatározó képregénykiadó vállalat egyike) legnagyobb antihőse, egyszerre megmozgatja majd a fantáziánkat és a rekeszizmainkat is  - őt már a héten láthatjuk. A film sztárja Ryan Reynolds. A film főhőse Wade Wilson, aki a halálos betegsége miatt belemegy egy mutánsokon végzett kísérleti műtétbe, és ennek következtében olyan képességeket kap, amelyekről eddig álmodni sem mert. Szinte halhatatlan, képes rövidtávon teleportálni és képes szinte minden helyzetből kivágnia magát, hol szóval, hol fegyverekkel.

Batman vs. Superman: Az igazság hajnala

Persze a DC Comics (ez a másik domináns képregénykiadó Amerikában) nem hagyhatja válasz nélkül a Marvel eddigi legnagyobb dobását, még az évben láthatjuk, ahogy ezen univerzum két legnépszerűbb hőse összecsap a vásznon. Jön a Batman vs Superman, Henry Cavillel és Ben Affleck-kel.

Amerika kapitány: Polgárháború

Nem sokkal később a Marvel-univerzum két legmeghatározóbb hőse is egymásnak feszül. Amerika kapitány és Vasember harcát nem csak mi, nézők, hanem a képregényvilág legnagyobb hősei is végigkísérik. Ebben a filmben láthatjuk a Marvel legrejtélyesebb karakterét, a Fekete Párducot.

X-Men: Apokalipszis

2016-ban még láthatjuk a Marvel legnagyobb csapatát szembeszállni a végítélettel. Az X-Men-csapat szembeszáll az univerzum legelső és leghatalmasabb mutánsával, Apokalipszissel. A filmen feltűnik majd Apokalipszis négy lovasa is.

Suicide Squad

Ugyanebben az évben még a DC is előrukkol egy elég eredeti ötlettel, jön az Öngyilkos Osztag, ahol ezúttal nem a hősöké, hanem a gonoszoké a főszerep. A film elég sokszínű szereplőgárdával rendelkezik. Olyan színészek, mint Will Smith, Jai Courtney, Margot Robbie vagy Joel Kinnaman. A legnagyobb várakozás azonban a teljes őrült arcú, új Jokert övezi, akit Jared Leto alakít.

Doctor Strange

Az Öngyilkos Osztag után megismerkedünk a Marvel másik nagy varázslójával, Doctor Strange-dzsel. A Marvel mágusának szerepére napjaink egyik legnagyobb szupersztárját, Benedict Cumberbatch-et szemelték ki a film készítői. A filmben a főszereplő egy derékba tört karrierű orvost alakít, aki a megnyugvást az ősi mágia oltárán keresi.

Farkas

2017-ben érkezik az önálló Farkas-filmek lezárásának szánt harmadik rész. Hugh Jackman a tervek szerint most utoljára bújik majd a kissé mogorva mutáns bőrébe.

A Galaxis Őrzői 2

Visszatér a díszes társaság a mozivászonra, újra találkozhatunk Star-Lorddal (Chris Patt) Gomorával (Zoë Saladana) Groottal (Vin Diesel) Mordállyal (Bradley Cooper) és még sokan másokkal, ugyanis James Gunn rendező megígérte, hogy kitágítja a film univerzumát.

Wonder Woman

Ezek után a DC is megmutatja magát, mivel a Batman vs Supermanben feltűnő Csodanő is saját filmet kap meg ebben az évben. Ez lesz az első olyan képregényfilm 2005 óta, amiben egy női főhőssel találkozhatunk.

Pókember

Mindezek után pedig szemtanúi lehetünk a Marvel legmerészebb húzásának, amikor is már a harmadik színész, Tom Holland bújik Pókember álarca mögé. A Marvel és a Sony összefogásának eredménye elméletileg az lesz, hogy kapunk egy teljesen új, fiatalabb Pókember-történetet.

Thor: Ragnarok

2017 végén pedig visszatér Thor egy 3. önálló filmben. A filmről nem sokat tudunk, de a producer, Kevin Fiege elmondta, hogy a viking mitológiát ismerőknek ismerős lehet a film címe: ,,Ragnarok" azt jelenti, hogy ,, a mindenség vége".

Az Igazság Ligája

Az év vége előtt még a DC is beveti a nagyágyút, ugyanis végre filmet kap az Igazság Ligája. A DC Comicsnak nem titkolt célja volt, hogy a szálak végül egyetlen filmben fussanak össze.

Fekete Párduc

A 2018-as évet Chadwick Boseman nyitja majd, mint Fekete Párduc, bár a karakter feltűnik a 2016-os Amerika kapitány: Polgárháborúban, önálló filmet csak ezután kap. Boseman egy kitalált afrikai ország, Wakanda királyát, T-Challát fogja alakítani, aki képzett tudós és politikus, mindemellett pedig ő az első afrikai szuperhős.

A VIllám

Ebben az évben még találkozhatunk Ezra Millerel, a DC egy újabb nagyszabású produkciójában a ,,The Flash" című filmben.

Bosszúállók: Infinity War 1.

2018 tavaszán megérkezik az új Bosszúállók, amelyben már nem egymással, hanem a második film végén látott kék idegennel, Thanossal veszi majd fel a harcot a Marvel szuperhőscsapata.

A Hangya 2.

Nyáron pedig Paul Rudd és Evangeline Lilly visszatérését láthatjuk a Hangya második részében, várhatóan hasonló humorral, mint a nagysikerű első rész

Aquaman

Ugyanezen a nyáron még láthatjuk a vásznon a DC legmeghatározóbb hősét, Aquamant, a filmben végigkövethetjük Atlantis királyának izgalmas történetét.

Marvel kapitány

2019-ben egy újabb női szuperhős kerül a látóterünkbe, a Marvel kapitány-filmben. A női hős igazi neve Carol Davis, aki hihetetlenül gyors, erős és tud repülni.

Shazam

Dwayne ,,The Rock" Johnson főszereplésével 2019-ben jön a ,,Shazam". Ebben a filmben a Szikla Shazam legnagyobb ellenlábasát, Black Adamot fogja alakítani.

Bosszúállók: Infinity War 2.

Még ebben az évben folytatódik a Bosszúállók harca Thanosszal, az Infinity War második felvonásában.

Az Igazság Ligája 2.

A Warner Bros 2019-re tette a második Igazság Ligája-filmet.

Inhumans

A Marvel következő szuperhős csoportja a mozivásznon az Inhumans lesz. Már láthattuk őket a SHIELD ügynökei című tévésorozat második évadában, ahol is megtudhattuk, hogy módosított emberekről van szó, akiket a Krí faj teremtett önös érdekből.

Cyborg, Zöld Lámpás

2020 a DC Comics éve lesz. Először Ryan Fisher képében megismerhetjük Cyborgot, majd pedig terítékre kerül egy új Zöld Lámpás-film. A kiadó szóvá tette, hogy terveznek még több Batman-filmet is Ben Affleck főszereplésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!