Bulvár

2016.12.05. 11:22

Exkluzív! Sikerült elérnünk Kocsis Korinnát, aki szombat óta Európa szépe (sok fotóval)

Kocsis Korinna hisz abban, hogy kemény munkával és kitartással bármit el lehet érni. Bízik benne, hogy a cím sok új lehetőséget hoz.

Budai Dávid

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Kocsis Korinna szombaton a Miss Supranational versenyen Európa szépe lett.

Vasárnap este sikerült elérnünk a jákfai szépséget, aki 2008-ban 17 évesen lett Vas megye és egyben a Vas Népe szépe. Korinna nagyon jól érezte magát a lengyelországi versenyen, annak ellenére, hogy mint megtudtuk, elképesztően fárasztó volt az elmúlt 15 nap, ráadásul a kiutazást megelőző háromhetes felkészülés is elég kemény volt.

– Tényleg hiszek benne, hogy kemény munkával és kitartással bármit el lehet érni. Idén hihetetlenül jó csapat állt össze, szinte semmiféle rivalizálás nem volt közöttünk. A felkészülés alatt egész nap fotózások, forgatások és próbák voltak, de nagyon megérte a sok befektetett energia, hiszen a szervezők remek show-t raktak össze. Fantasztikus érzés a Miss Supranational - 4th Runner Up cím elnyerése, a Miss Európa címről nem is beszélve – nyilatkozta Kocsis Korinna portálunknak, aki elmesélte azt is, hogy a döntőt afterparty követte, ahol tudtak egy kicsit lazítani a lányokkal a verseny után.

Fotók: Miss Supranational Facebook-oldala

– Rengetegen támogattak itthonról, amit nagyon szépen köszönök mindenkinek. Ez nagyon nagy eredmény. Végtelenül büszke vagyok, hogy mindezt egy kis Vas megyei faluból, Jákfáról jőve sikerült elérnem. Biztosan rengeteg munkát és új lehetőséget hoz ez a cím, minden kihívásnak örömmel állok elébe – hangsúlyozta a fiatal modell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!