Ezt a lövői papagájt lehetetlen befogni! – Videóval

2017. április 19., 10:05 szerző: Elek Szilveszter
komment
Szombathely – Ez a szemrevaló pennant papagáj elhatározta: szabadon fog élni!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A papagáj úgy gondolta, hogy jó mulatság lenne kicsit szórakozni az emberekkel. Mivel csak csodálni tudtunk, befogni nem mertük, ezért értesítettük a Savaria Díszmadártenyésztő és Állatbarát Egyesületet, és Ajkay Ádám nemsokára meg is érkezett.

Bár Ádám profin kezelte a helyzetet, és mindent megpróbált, ezt a madarat mégsem sem sikerült beleterelnie a hálóba. A pennant a neki kikészített gyümölcsökhöz serényen odabattyogott, bezzeg, amikor elindult felé a srác, szép lassan elindult a másik irányba – de csak pontosan annyit távolodott Ádámtól, amennyivel az közelebb ért hozzá.

Aztán megelégelte az akciót, és amikor a befogásához már csak egy apró mozdulat kellett volna, az akció utolsó pillanatban egyszerűen átröppent a szomszédos fára.

Az ilyen madarak befogása egyébként kiváló türelemjáték – készítsünk nekik gyümölcsöket tálba, tegyük ezt bele kalitkába, és ha az ékes tollú kicsit is éhes, előbb-utóbb arra vetemedik, hogy bemerészkedjen a „rácsok közé". Innentől kezdve már elég könnyű dolgunk van...

Ha Ön is lát olyat Vas megyében, ami felháborítja, elszomorítja vagy éppen jókedvre deríti, esetleg jó példának szánja, küldje el videóját a vasnepe@vasnepe.hu címre!

Elek Szilveszter

2017. április 19., 10:05 szerző: Elek Szilveszter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...