Bulvár

2014.10.09. 18:45

Facebook figyelő

Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

Elindult Las Vegasba Simon Marcsi. A szépséget 50 világszép hölggyel együtt öt napon keresztül kíséri majd kamera, hiszen a helyi sajtó fokozott érdeklődést mutat évről évre a nagyszabású showműsor iránt. Talán ez megér egy likeot!

A verses őrület után, most a gyermekkori képek posztolása a divat a facebookon. Will Tamást, a Falco kosárlabdázóját is meghívták a „posztolós játékba", amelyet teljesített is.

Hódít a Sleeping Crew. A szegedi egyetemisták oldala egyre népszerűbb. A Vas megyei diákok még nem posztolgatnak „alvós" képeket, de izgatottan várjuk ezt a pillanatot is.

Ez nem egy játék, ez a valóság. A fotó Bobán készült, és a facebook közösség fel is kapta a főúton vonuló teheneket.

Egy 126 ezer kedvelést begyűjtött facebook oldal osztotta meg ezt a fotót, amelyről kevesen tudják, hogy Szombathelyen a Zanati úton készült.

Ezen a héten a facebook legcukibb címe díjat szerintünk ez a kutyus nyerte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!