Bulvár

2014.10.24. 19:15

Facebook figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

A jákfai szépség, Kocsis Korinna ezzel a fotóval köszönte meg a facebookra érkező névnapi jókívánságokat.

A Celeb vagyok, ments ki innen! című tévéműsor második csapata hétfőn indul a dzsungelbe. Az utazó celebek között ott lesz a szombathelyi Dobó SE olimpiai- és Európa-bajnok kalapácsvetője, a friss Prima-díjas Pars Krisztián is. Krisztián állítólag leginkább az éhezéstől fél.

Bár még csak október vége van, de a boltok polcai már megteltek csokimikulásokkal, virgácsokkal. Hát persze, hogy erre a facebook közösség is felfigyelt. Egyébként már angyalkák, gömbdíszek, műfenyő ágak és egyéb dekorációs elemek is megtalálhatók a boltok polcain, kereken két hónappal az ünnep előtt.

A szombathelyi zenekar, az Ocho Macho facebook oldalán bukkantunk néhány érdekes fotóra. A fiúknak több rajongó is küldött olyan képet, amelyen az együttes cd-je látható háttérben a Duna, az országút, egy stadion vagy éppen Dubai.

Ha egy kicsit szeretnénk a mindennapok mögé látni, érdemes felkeresni a Mentőállomás Szentgotthárd facebook oldalát. Mi ezen a héten ezt az oldalt lájkoljuk!

Óriási indulatokat kavart az internet megadóztatásának terve. Az első információk szerint 150 forint adót kellene fizetni gigabájtonként az adatforgalom után. Este aztán már arról is lehetett olvasni, hogy az adó mértékének lenne felső korlátja. Ez magánszemélyeknél maximum 700, cégeknél pedig állítólag 500 forint lenne. Természetesen a hír hallatán az internetes népművészek fantáziáját is elszabadította és beindította. Jobbnál jobb mémek születtek a témában. Íme egy a sok közül.

Simon Marcsi még mindig Las Vegasban versenyez a világ legjobb női között. A szépség a verseny mellett Amerikát is felfedezi. Nemrég egy fotót posztolt a Grand Canyon Nemzeti Parkból, a bejegyzés szerint a világ tetejéről.

A Kőszegi Önkormányzati Tűzoltóság facebook oldalán találtuk ezeket a fotókat. Eszerint így néz ki egy riadócsomag nőknek. Konzervek, nedves papírtörtlő, füzet, toll, wc papír, fogkefe. És természetesen tampon és intimbetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!