Bulvár

2014.11.13. 21:11

Facebook figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

Király Gábor a Haladás egykori, al Fulham jelenlegi magyar válogatott kapusa agárversenyen járt.

MAMMAMIA  Sári Évi a Madách Színház hivatalos oldalára posztolta ezt a fotót: szeretjük a Mamma Miát címmel. Ha jobban megnézzük, láthatunk is egy ismerős arcot. A szombathelyi Foki Veronikát, aki szintén szerepet kapott a darabban. Mellette látható még: Wégner Judit Jucois, Baranyai Anna és Kecskés Tímea is.

KOCSONYA  Éljen a kocsonya a Facebookon is! A szelfi után ez az újabb őrület, egyre többen osztják meg saját készítésű kocsonyáikat a a közösségi portálon.

MIRA  Munka a szombathelyi Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményében. Amikor a MOA Alapítvány és a „Kézfogás a gyermekekért"Szociális Egyesület együtt varázsol csupaszív önkéntesek toborzásával, hogy mosolyt vigyen a szívekbe! A munkát péntek délután kezdték, melynek utolsó majdnem két órájában a Szent Márton Kórus gyakorolt az intézmény emeletén, angyali hangok kíséretében több, mint mennyei volt a festés – írta Bangó Mária Mira posztjában. Szombaton reggel népes csapat fogott munkához. „Fantasztikusan szép munkák kerültek a falakra, és nagyon bízunk abban, hogy amennyi örömmel és szeretettel festettük, annyi örömöt lelnek benne a gyerekek és az ott dolgozó szakemberek is! " – írta Mira. A fotón: Bangó Mária Mira

JONATHAN  Nagy Jonathan szombathelyi bűvész, illuzionista ismét készül valamire. Gyakorlás – ezzel a címmel posztolta segédjéről, egy kismalacról és magáról ezt a képet.

MOKUS  Toboz Ottó, a büki Öko-Mókus ismét játékra hív a facebookon. Üzenetben, vagy az oldalukra feltöltve várják a Bükön és/vagy Bükfürdőn készült mókus fotókat. Egy kitétel van, valamilyen tipikus büki vagy bükfürdői környezetben csípjék el a mókusokat. Irány a természet!

ÁLLATKORHAZ  Ezzel a fotóval tett fel egy kérdést a facebookon a Szombathelyi Állatkórház. Mitől szenved a röntgenképen látható kutyus? A megfejtés: csontszilánkos gyomortartalom egy rendkívül rosszul tartott kutya „tápláléka" volt. Ismét levonhatunk egy következtetést. A csont nem jó a kutyusoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!