Bulvár

2014.12.11. 20:30

Facebook figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

Farkas Eszter

MÉM  Decemberben már hagyomány, hogy a facebookot elárasztják a jobbnál jobb karácsonyi mémek. Ez is az!

SPORT  Óriási megtiszteltetés ért: a PSV stadionban levették a lábméretem, mert aranyba öntik és kiállítják a klub múzeumában. Köszönöm! - írta Dzsudzsák Balázs.

JÁTÉK  Toboz Ottó, a büki ökomókus facebook oldalán mókustalálkozót hirdettek. Az oldal kedvelői sorban küldik azokat a fotókat, amelyen Ottó barátai szerepelnek, akik persze bükiek.

MEGOSZTJUK  Ezt a fotót posztolta facebook oldalán Hatos Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes magyar birkózó. A képen lányát eteti a sportoló. Hát nem édesek?


POSZT A kis holland törpekecske nagyon betegen, teljesen kihűlt állapotban érkezett a Szombathelyi Állatkórházba - osztotta meg a klinika facebook oldalán. A jószág infúziót kapott, melegítették. Később már jobban lett, kicsit ivott is cumiból, hamarosan talán visszamehet az anyukájához.

CUKISÁG  A facebook abszólút kedvence ezen a héten ez a kutyus volt. Joggal mondhatjuk, elnyerte a legcukibb címet a közösségi portál tagjainak körében.

HÍRFOLYAM  A Weöres Sándor Színház facebook oldalán találtuk ezt a posztot: Szabó Tibor kisfia, Szabó Bálint mondott két verset a nyugdíjasoknak szóló A hülyéje című előadás előtt. Óriási tapsot kapott!


OLDAL  Elindult a Szombathely, a segítés városa elnevezésű facebook oldal. A likeolók fotókat nézegethetnek az elmúlt évek újraélesztési gyakorlataiból, és hasznos dolgokat is megtudhatnak.

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!