Bulvár

2015.03.06. 06:50

Facebook-figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk.

ALBUMOK - Éppen fogadást kötünk a birkózó világbajnokkal a Magyar Nagydíj sajtótájékoztatóján. Buborékos ásványvízzel kínáltam Komáromi Tibor birkózó világbajnokot, mire azt válaszolta, az ő korában ilyet már nem iszik. Miért mondod ezt, hiszen jóval fiatalabb vagy nálam? reagáltam. Fogadjunk, hogy nem! tette hozzá. Ezt a párbeszédet és fotót posztolta Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere a minap facebook oldalán.

LIKE - Irány edzeni! Ezzel a fotóval ösztönzi követőit Simon Marcsi a facebookon. Valljuk be, kedvünk is támadt egy laza kocogásra!

POSZT - Hódi Pamela és Berki Krisztián kislánya, Natasa Zselyke már ilyen nagyra nőtt.

ROLIKA - Egy éve esett át a csontvelői őssejttranszplantáción Erdélyi Rolika. A hős kisfiú, akiért az egész megyében és azon túl is nagyon sokan szorítottak. Rolika anyukája, Andi a Facebook-on a kisfiú nevében meséli el, milyen kalandos, küzdelmekben és örömökben gazdag év van mögöttük.

HOZZÁSZÓLUNK - Ez a fotó kapta talán a legtöbb megosztást az elmúlt héten a közösségi portálon.

BORITÓKÉP - Nemrég megváltoztatta Facebook borítóképét erre a hihetetlenül szexi fotóra Kocsis Korinna jákfai modell.

HÍRFOLYAM - A Prémium magazin számára fotóztunk ma. Csodálatos volt! írta Gáspár Eszter vagyis Esto, a szombathelyi énekesnő facebook oldalán.

KAPCSOLATBAN - Boldogság és szerelem. Nagy Jonathan szombathelyi bűvész és kedvese, Nagy Detti csókját az egész facebook közönség láthatta. Hát nem romantikus?

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!