Bulvár

2015.06.22. 13:55

Facebook-figyelő

Mi történt a vasi celebekkel? A közösségi oldalakról ezt is megtudhatjuk.

 

MEGOSZTJUK  Oladi vandálok - írta Varga Jenő Jéglovag nemrég facebook oldalára. A kijelentés mellé egy fotót is posztolt a szombathelyi sportfeltaláló.

Vietnami delegáció járt múlt héten Szombathelyen. Illés Károly és Koczka Tibor alpolgármestereimmel együtt fogadtuk a távol-keleti ország képviselőit a városházán. A küldöttség tagjai között volt Nguyen Thanh Tuan Vietnam magyarországi nagykövete, valamint Nguyen Trung Dung kereskedelmi tanácsos is. A látogatás célja a két ország közötti gazdasági lehetőségek feltárása volt. - írta dr. Puskás Tivadar Szombathely polgármestere facebook oldalán.

HOZZÁSZÓLÁS Kirchknopf Gergő és Mező Misi miről diskurálhattak? Gondolod, pajti? - olvasható a kérdés a fotó mellett a szombathelyi zenekar az Ocho Macho facebook oldalán.

ALBUMOK Ismét egy remek napot tölthettem a Kőszegi SOS Gyermekfalu, Tulipán ház kis lakóival. Hihetetlen, hogy mennyi őszinte és tiszta szeretet van bennük. Szavakkal nem is lehet kifejezni, hogy mennyi energiát tudnak adni és mennyire fel tudják tölteni az embert - írta a jákfai szépség, Kocsis Korinna facebook oldalán.


PROFIL  Ti is bírjátok a csavaros fagyit? Gyerekkoromban egyfolytában ezt ettem mindenféle cukorkával - írta a szombathelyi műsorvezető Aryee Claudia Dedei.

KÖVETJÜK A népszerű műsorvezető, Kandász Andrea szívesen jár Vas megyébe. Mi sem bizonyítja jobban, mint legutóbbi posztja, amelyben ismét egy vasi településről ír: Borgáta! Csodás település a VulkánSágban! A Kissomlyó hegy lábánál, kedves fürdővel , izgalmas túraútvonalakkal...

LIKE  A szombathelyi szépség Simon Marcsi, ismét egy dögös fotóval lepte meg rajongóit a facebookon.


HÍRFOLYAM  Különleges vendége volt nemrég a Szombathelyi Állatkórháznak. Csillag, a mókusmajom járt dr. Varjú Gábor doktornál. Infúziót is kellett kapnia szegénynek. Kicsit harapós volt ezért bódították - írták az állatkórház facebook oldalán.

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!