Bulvár

2016.09.12. 19:59

Facebook-figyelő - A nyár édes pillanata

A vasi celebek most sem unatkoztak.

Vas Népe

A nyár édes pillanata

NAPFÉNY Aryee Claudia Szombathelyről indult műsorvezető kiélvezte a lenyugvó nap sugarait. Adás előtt gyorsan megmártózott.

Apró cica a kamionból

szombathelyi parkolóban,egy kamion alvázából mentették ki a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjai.

Már snassz az autó

ESKÜVŐ A kőszegi önkormányzati tűzoltók töltötték fel közösségi oldalukra ezt a fotót. Sok boldogságot kívánunk a párnak, akik ezzel a járművel érkeztek az esküvőre. Különösen a menyasszonynak jár nagy elismerés, amiért menyasszonyi ruhában bevállalta a be- és kiszállás kihívásait.

Ismét a szombathelyi deszkákon

KONCERT A mára országszerte híres, Szombathelyről indult zenekar, az Ocho Macho hétvégén ismét hazai színpadon játszott. A magyar dal napja alkalmából újra Szombathely Fő terén szerelték össze hangszereiket, hogy felrázzák az összegyűlt tömeget. Rengetegen tomboltak együtt a zenekarral, akik szintén élvezték a bulit. Mint közösségi oldalukon írták: imádtak itthon lenni.

Tesós kiruccanás északon

JUPPI A világhírű szombathelyi kötélugrópáros, Bánhegyi Adrienn és húga, Kata Norvégiában töltöttek egy hétvégét. Mint írják, nagyon szép helyeken jártak, és az előadások is jól sikerültek.

Felrázták a táncosok a Fő teret

VIDÁMSÁG A szombathelyi tánccsapat, az Energy Dance Team még tovább fokozta a pénteki hangulatot a megyeszékhely Fő terén. Különböző formációkban, különböző koreográfiákkal szórakoztatták a járókelőket, persze ennek célja is volt: még több embert arra buzdítani, hogy táncoljon, mert az szuperjó dolog.

Különös kötelék

CUKI Ez az édes kis majom Indiában él, és örökbe fogadott egy árva kutyust. Amikor rátalált a kiskutyára, segítségére sietett, elkergette a támadó kóbor kutyákat, majd gondjaiba vette. Az ételéből is az apróságot etette meg először, és egy percre sem ereszti el a kezei közül a kis négylábút.

Idegenben is nagy sikert arattak

SZÍNDARAB A szombathelyi Weöres Sándor Színház színészei a Thália Színház évadnyitó eseményén, a Vidéki Színházak Fesztiválján adták elő Anton Csehov Ványa báját. A színészek játékát szűnni nem akaró taps követte a színházteremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!