Bulvár

2016.09.26. 19:25

Facebook-figyelő: dobszínház a színfalak mögött, színészek a futófesztiválon

Koczka Tibor alpolgármester is az egészség megőrzésére hívja fel a figyelmet.

Vadas Krisztina

Habár az Eb-láz már lecsengett, a Király-kultuszról tovább cikkeznek a külföldi lapok.

A hétvége az unokáké - Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere ezzel a mondattal töltötte fel közösségi oldalára ezt a képet. Le sem tagadhatná, milyen szoros a kapcsolata unokáival.

Bartha Irén csodálatos fotóját A mi Rábánk Facebook-csoport tette közzé. A hattyúcsalád egy darabig együtt élvezte a kellemes, őszi napsugarakat a Rába hullámain, majd úszni indultak.

A szombathelyi Ataru Taiko japán dobszínház tagjai szívesen megmutatják közösségi oldalukon, mennyire jól érzik magukat együtt a színfalak mögött, meg persze a színpadon is.

A szombathelyi képzőművész, Szendiszücs István a közösségi oldalon üzemeltet egy virtuális galériát, ahová folyamatosan feltölti látványosabbnál látványosabb alkotásait. Persze ezek csak digitális újragondolások, de így tervezett már új dizájnt szökőkútnak és több épületnek is. Most épp egy ház falát álmodta újra többféleképpen is. Nekünk a sok rendkívüli alkotás közül ez az éjszakai életkép tetszett a legjobban.

Koczka Tibor alpolgármester számára nagyon fontos a sport és az egészség - ezt sosem titkolta. Minden olyan akcióhoz csatlakozik, amely az egészség megőrzésére hívja fel a figyelmet. Ezért csatlakozott Győrfy Pálhoz, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjéhez, mikor a Fuss magadért egy kört! országkerülő futás Vas megyébe érkezett.

A Weöres Sándor Színház csapata is részt vett a szombathelyi futófesztiválon. Matusek Attila, Balogh János, Horváth Ákos és Hóbor Milán váltóban az esüstérmet szerezték meg.

Az Isis Big Band nemrég az ausztriai Tatzmannsdorfban koncertezett, ahová velük tartott Fekete Linda, a WSSz színésznője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!