Bulvár

2016.07.25. 18:05

Facebook-figyelő: izmos szombathelyi fiúk, bulizó énekes és Stieber a pályán

E héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből: lássuk, mivel töltik a nyarat.

Vadas Krisztina

Vidámság a lagziban

LAGZI A  szombathelyi énekesnő, Gáspár Eszter barátnőjével egy esküvőn vett részt. A képek tanúbizonysága szerint élvezték a bulit.

Más arcát mutatja

MODELL A szombathelyi szépség, Simon Marcsi legtöbbször fehérneműs fotóival kerül az újságok hasábjaira. Most új oldaláról is megismerhetjük: legújabb képein komoly üzletasszony benyomását kelti.

Houston, baj van!

AJJAJ Reméljük nem épp egy fenevad közelít a kis rémült cicus felé.

Elkezdődött a felkészülés

FOCI Vas megye egyik büszkesége, Stieber Zoltán a mai napig visszaemlékszik arra, honnan indult. Közösségi oldalára feltöltött legfrissebb fotójához is hozzátette a #mindensarvaronkezdodott hashtaget.

Már egy éve edzenek együtt

SZÜLINAP Az Olad Crew-s srácokat ma már szinte mindenki ismeri Szombathelyen. A vasi megyeszékhely első street workout csapata már egy éve alakult, most születésnapjukat ünneplik a srácok.

Felnőtt gyermekek

VIDÁMPARK Nagy Jonathan bűvész-illuzionista barátnőjével, Dettivel élte át újra a gyermekkori izgalmakat. Jonathan még a körhintára is felült, de a hullámvasutat is kipróbálta.

Mint gólyát a szénakazalban...

ŐRSZEMEK A Mi Rábánk Facebook-csoport napról napra különleges fotókkal lepi meg követőit. Nemrég Kalmár Zoltán fotóját osztották meg, amin két gólya, mint a mező őrei ülnek két óriási szénakazal tetején. Persze az is lehet, hogy következő áldozatukat cserkészték be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!