Bulvár

2016.10.19. 07:04

Facebook-figyelő: jótékonyság és vagányság a vasi celebek mindennapjaiban

Ezen héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből.

Vadas Krisztina

Mozgalmas kirándulás

A szombathelyi street workout csapat, az Olad Crew tagjai bárhol járnak, megcsillogtatják izmaikat. Nemrég a Vadása-tónál kirándultak, ott is találtak megfelelő eszközt az izomépítéshez.

Találkozás Pumuklival

Erdélyi Rolika nagy rajongója Pumuklinak. A Dumaszínházban most éppen egy ilyen előadással járják az országot a stand-upos fiúk. Rolika és szülei gondoltak egy nagyot, és levelet írtak nekik. Pille Tamás és Dombóvári István pedig valóra váltották Rolika álmát, találkozhatott Pumuklival.

Ha egyszer sok pénze lesz

Winkler Róbert nap mint nap posztol igazán szemkápráztató autócsodákat. Neki ez a személyes kedvence. A képhez azt írta: ha mindenképpen el akarnék költeni egy valag pénzt felelőtlenül, akkor egy ilyet vennék. Vagyis inkább ezt, mert ennek a vezetési élménye is valami törvénytelenül új autós volt. Tehát most már azt is tudjuk, milyen autója lesz Robinak, ha egyszer elég sok pénze lesz.

Magyar sztárok az osztrák színen

Szombathely kötélugró-büszkeségei, a Bánhegyi nővérek nemrég Szász Kitti freestyle futballvilágbajnokkal szerepeltek Ausztriában. Bánhegyi Adri szerint szuper jó kombináció volt az övék.

Különleges páciens

Dr. Tóth Zoltánnak, a szombathelyi állatkórház orvosának egy napja veszettség elleni oltással indult– legalábbis ezt írták a fotóhoz. Azért egy kutyust biztosan szívesebben olt be, mint egy hatalmas medvét...

Már karácsonyra hangolódnak

Kocsis Korinna jákfai szépségkirálynő már most karácsonyi hangulatban van. Persze nem magától jött rá az ünnepi láz: egy bevásárlóközpont új, karácsonyi kampányához készítettek anyagot a gyönyörű modellel. Talán korai, de így biztosan felkészül az ünnepekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!