Bulvár

2016.04.18. 13:41

Facebook-figyelő: mindig mutatnak újat a vasi celebek

Szerencsére továbbra sem restek kedvenc celebjeink képeket tölteni a közösségi oldalukra. Ismét hoztunk egy válogatást a legjobb alkotásokból.

Vadas Krisztina

Csipogó attrakció

Nagy Jonathan bűvész-illuzionista mindig kitalál valami új trükköt, amivel elvarázsolja a közönséget. Persze ezekhez néha a csapatot is bővíteni kell. Most a nyuszi, a galamb és a sün táborába egy papagáj is csatlakozott. Mint Jonathan írta: már idomítás alatt áll.

Egy csepp tavasz

A Szombathelyről származó televíziós műsorvezető, Aryee Claudia orgonaillattal árasztotta el otthonát.

Mindig csak a duma

A humor hazai nagyágyúi nemrég Szombathelyen  lökték a rizsát. Hadházi László, Litkai Gergely, Kovács András Péter és Lovász László előadása után garantál volt az izomláz – persze a nevetéstől.

Kutyusokkal kapcsolódott ki

A jákfai szépség, Kocsis Korinna, amikor csak teheti, ellátogat egy állatmenhelyre, hogy együtt játsszon az ott gondozott állatokkal. Emellett közösségi oldalán mindenkit arra buzdít, hogy vásárlás helyett inkább fogadjon örökbe kutyát.

Így edz egy igazi kapus

Király Gábor, a Haladás sztárkapusa néha más dolgokat is kipróbál, mint a labdajáték. Most egy új edzéstechnikát talált ki, amit meg is osztott követőivel. Mint írta: a gömbérzékemen csiszoltam ma: 230 darab labdát írtam alá.

Dögös fotózás

Simon Marcsi mindig megörvendezteti követőit egy-egy remek fotóval. Most éppen fotózás előtt lőtt egy szelfit.

Nosztalgia a veteránautók találkozóján

Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere  a Savaria szakközépiskola járműkiállításán és szakmai napján járt, ahol egy veteránmotor- és autógyűjteményt is megtekintett. A kiállított darabok látványa egy kis nosztalgiát ébresztett az alpolgármesterben. A képhez annyit fűzött: akár az első autóm, a piros Dacia is itt lehetett volna, mert ma már bőven idősebb lenne, mint 30 éves!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!