Bulvár

2016.05.23. 13:08

Facebook-figyelő: nyárváró fotókkal tarolnak a vasi celebek

Ismét szemezgettünk a vasi hírességek Facebook-oldalairól.

Vadas Krisztina

Együtt szurkoltak

Fotó: Facebook

Kocsis Korinna, jákfai szépség testvérével szurkolt a hazaiaknak a Magyarország-Elefántcsontpart meccsen.

 

Kikapcsolódás az unokákkal

Dr. Puskás Tivadar szombathelyi polgármester többször megmutatta már unokáit a közösségi oldalon. Most épp arról posztolt, hogyan múlatták közösen az időt az elmúlt hétvégén.

 

Nagy dilemmába esett a szépség

Simon Marcsi szombathelyi modell már ezerrel készül a strandszezonra. Több bikinit is felpróbált, de nem tudott dönteni, ezért követőitől kért segítséget. Marcsi a sok edzésnek köszönhetően tökéletes beach body-t villantott, így akármelyiket választja, az nyerő lesz.

 

Jó nagy halat fogott

Május 21-én szombaton tartották az Újperinti Horgásztavakon a harcsázók éjszakáját. Az egyik horgász nem aprózta el a fogást: közel akkora harcsát fogott ki a tóból, mint ő maga. A különleges teljesítményről fotókat is megosztottak az Újperinti Horgásztavak közösségi oldalán.

 

Amerikai kalandok

Bánhegyi Adrienn, szombathelyi kötélugró szinte már az egész világot bejárta, nemrég a floridai Orlandóban mutatta meg tehetségét. Mint közösségi oldalán írta, nagyon sok különleges élményben volt része: Cirque du Soleil, iskolai előadások és a végére még egy Crossfit óra is belefért.

 

Versenyen voltak a fiúk

A szombathelyi street workout csapat, az Olad Crew nemrég egy versenyen is megmutatta erejét és tudását. A FŐHE harmadik alkalommal megrendezett street workout-battle versenyén vettek részt, a közösségi oldalon megosztott fotójukon Zigi egyik gyakorlata látható.

 

Igazi nyári feeling

Aryee Claudia Dedei, Szombathelyről származó műsorvezető már tényleg nagyon várja a nyarat. A szépség már többször posztolt melegcsalogató képeket, ám ez a legutóbbi valóban előrevetíti a forró hónapokat: bikini és dinnye a tökéletes kombináció.

 

Figyeli, hogy figyeljük

Nagy Jonathan, kedvenc szombathelyi bűvész-illuzionistánk szorgosan figyeli, hogy bekerül-e Facebook-figyelő rovatunkba, ha pedig igen, akkor lelkesen meg is osztja azt a közösségi oldalán. Ezúton is köszönjük, reméljük a jövőben is szuper képeket oszt meg, amiket aztán mi is lecsekkolhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!