Bulvár

2016.05.17. 10:18

Facebook-figyelő: Rubint Réka megmozgatta a gencsi közönséget

Ismét szemezgettünk a vasi vagy Vasban megforduló celebek közösségi oldalairól.

Vadas Krisztina

Elvarázsolt énekes?

SZTÁRTALI Nagy Jonathan bűvész-illuzionista Zalakaroson futott össze Kasza Tibivel.

 

Süt rám a napsugár

MÓLÓ A műsorvezető, Aryee Claudia közösségi oldalán is beszámol róla, mennyire készül már a nyárra. Úgy tűnik, nem bírt tovább várni: legutóbb már a balatonfüredi mólóról posztolt egy képet.

 

Megbirkózott a bajnokkal

SZKANDER Koczka Tibor, Szombathely alpolgármestere nyitotta meg a Szociális Hét keretében megrendezett érzékenyítő délutánt. Ő maga is végigjárta az állomásokat, még Temesvári Zsolt, mozgássérült szkanderbajnokkal is megküzdött. :)

 

Megmozgatta a pünkösdölőket

SZTÁREDZŐ A magyar fitnesz nagyasszonya, Rubint Réka a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál keretében mozgatta meg a közönséget.

 

Amerikai kalandok

DOBVARÁZS Bánhegyi Adrienn kötélugró egészen Orlandóig repült, hogy ugráljon egy jót. Közben összefutott néhány helyi dobossal is, akikről csak annyit írt: épp olyan jól köteleznek, mint dobolnak.

 

Gyermekeken segít

GONDOSKODÁS Kocsis Korinna rendszeresen meglátogatja az SOS Gyermekfalvak kis lakóit. Az apróságok mindig boldogok, mikor Korinna betér hozzájuk játszani.

 

Találkozás a Királlyal

CELEBEK A népszerű műsorvezető, Till Attila Szombathelyen látogatta meg a Haladás sztárkapusát, Király Gábort.

 

Újra együtt bandáztak a csajok

TALÁLKOZÓ A szombathelyi kötődésű X-faktor sztár, Danics Dóra újra együtt bandázott tehetségkutatós barátnőivel, Horányi Julival és Tóth Andival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!