Bulvár

2016.10.11. 09:08

Facebook-figyelő: sikerek és bukások a vasi celebek életében

E héten is nagyot merítettünk a népszerű vasi arcok közösségi médiatevékenységéből.

Vadas Krisztina

Túl az Óperencián

Forrás: Facebook

A szombathelyi modell, Simon Marcsi szívesen megosztja élményeit követőivel, a gyönyörű tájakat is megmutatja, ahol jár.

Szeretet határok nélkül

Danics Dóráért emberek milliói rajonganak, az énekesnő pedig kutyusáért, Sáriért rajong. A kettejük közti szoros kapcsolatot semmi sem ingathatja meg, erről tanúskodnak közös fotóik is.

Régen is cukik voltak a Stieber-fiúk

A sárvári fociklasszis, Stieber Zoltán hihetetlenül aranyos képpel köszöntötte fel öccsét a születésnapján: egy akkor és most fotón mutatta meg követőinek, hogy máig olyanok, mint két tojás.

Felkészült az útra

A Zaporozsec gitárosa, Balaton Gergely semmit sem bíz a véletlenre. Kecskemétre mentek koncertezni,elegendő hideg élelemmel készült fel a hosszú útra.

A zene összehozta az embereket

Nyáron a Soho Party slágere, Az éjjel soha nem érhet véget, tornádóként söpört végig ismét az országon. A foci-Eb ideje alatt a szurkoláshoz válogatáslemezt is adtak ki Bon Voyage címmel, melyen ez a dal is helyet kapott. Az ismételt sikernek köszönhetően pedig az album platinalemez lett, melyet Betty Love, Náksi Attila (a Soho Party tagjai), Juhász Roli és Király Gábor együtt ünnepelt meg.

Ez most nem sikerült

Az egykori szentpéterfai tinibálvány, Skrapits Erik elvérzett az X-faktor válogatóján. Pedig a NoThanx frontemberéért a 2000-es évek elején egy ország rajongott érte, és még most is sok követője akad.A zsűri sem szívesen mondta ki felette az ítéletet, de Erik a Backstreet Boys slágerével valóban mellélőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!