Bulvár

2016.05.30. 18:00

Facebook-figyelő - Tücsinek saját szivárványa van

Aryee Claudia Tücsi szombathelyi műsorvezető saját szivárványt varázsolt az udvarára, az Ocho Macho tagjai kiállnak a kulturált szórakozás mellett, Simon Marcsi Isztambulban járt - mindez és még több a Facebook-figyelőben.

Vas Népe

TEENDŐK Koczka Tibor alpolgármester egy nap alatt 1148 iratot írt alá. Ezt a pillanatot meg is örökítette oldalán.

ZENE Ékszerdobozból egy napra zenélő dobozzá változott a mesés kisváros, Kőszeg. Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas magyar hegedű- és brácsaművész Vásáry Tamással, a  Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas magyar zongoraművész-karmesterrel koncertezett a Jurisics-várban. Délelőtt gyerekeknek, este felnőtteknek játszottak, közben egy szelfit is lőttek a Jézus Szíve-templom előtt.

SZÁLLJ! Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere feleségével egy hőlégballonon emelkedett a magasba az első Szent Márton Kupa nyitórendezvényén a Fő téren. Láthatóan nagyon élvezte.

KIRUCCANÁS A szombathelyi énekesnő, Gáspár Eszter Esto már évek óta szoros barátságot ápol a szintén szombathelyi kötődésű Danics Dórával. A lányok sokszor szerveznek közös programot, most éppen Erdélyben kirándultak együtt.

FOTÓZÁS A szépséges szombathelyi modell, Simon Marcsi mostanában újra egyre több külföldi felkérést kap. Most Isztambulban, Bursában járt, ahol volt ideje egy kis városnézésre is.

BULI A szombathelyi zenekar, az Ocho Macho tagjai teljes mértékben kiállnak a kulturált szórakozás mellett. Az eszme népszerűsítésére még egy képet is feltöltöttek közösségi oldalukra, amin az énekes, Gergő éppen üdítőt iszik.

NYÁR Aryee Claudia Tücsi szombathelyi műsorvezető mindent megkaphat, amit akar. Most éppen saját szivárványt varázsolt az udvarára, amit meg is mutatott követőinek.

VERSENY Hétvégén zajlott a XI. Vasi Vizeken Általános Iskolai Vetélkedő az Alpesi Horgásztónál, ahol a rábapatyi általános iskola Horogra akadva csapata nyerte a megyei megmérettetést. Nekik sikerült megfogni a legtöbb 1-2 kg közötti halat a spiccbotos felszereléssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!