Bulvár

2016.09.30. 20:10

Ganxsta a jövőbe mutat

Szombathely- Október 6-án Ganxtsa Zolee vezetésével indulhat el a közönség a jövőbe az Agora - MSH-ban. Itt lesznek az ExperiDance profi táncosai is, akik fölgöngyölik a világtörténelmet. Román Sándor koreográfusnak ezúttal a jövőbelátó Nostradamus volt segítségére. Belépők a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban, megyekártyával kedvezmény.

Kelemen Attila

Román Sándor, a nemzetközi hírű együttes alapítója, vezetője és koreográfusa egy merész húzással most Ganxsta Zolee-t is megnyerte: a rapper fenegyerek személyesíti meg Nostradamust az ExperiDance Világok vándora című látványos produkciójában.


Román Sándor profi táncosai az Agora - MSH-banFotó: ExperiDance Production

Az együttes azt ígéri, hogy játék lesz ez az érzékekkel: az ExperiDance leglátványosabb koreográfiái kerülnek színre úgy, hogy nagy időutazássá váljon az este: országokon és korokon át. A hangulatfelelős és idegenvezető tehát: Nostradamus szerepében Ganxsta Zolee! A látnok feleségét Rimár Izabella, az ExperiDance táncművésze alakítja. Akar egyetlen estén eljutni Indiába, Ausztráliába, Egyiptomba, Erdélybe, Amerikába, Japánba? Akkor nincs más hátra, mint fölkeresni a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáját Szombathelyen, Celldömölkön, Körmenden, Szentgotthárdon vagy Sárváron. Mindjárt kezdődik az időutazás.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!