Bulvár

2016.09.21. 09:06

Hiába válik Brad és Angelina: 5 példa, hogy igenis létezik az örökké tartó szerelem!

Kedden sokakban egy világ omlott össze, amikor hivatalosan is bejelentették: Angelina Jolie és Brad Pitt válik. Az internetet elárasztották azok a kommentek, amelyek szerint nincs többé szerelem a Földön. Mi most öt pár példájával bizonyítjuk, hogy igenis van – vasi kötődéssel is!

Vadas Krisztina

Korda György – Balázs Klári

Ki mással is kezdhetnénk a sort, mint Magyarország egyik leghíresebb és legcukibb celebpárjával, Korda Gyurival és Balázs Klárival? A pár a nyolcvanas évek elején ismerkedett össze, majd rövidesen össze is házasodtak. Azóta nem csak életük, hanem karrierjük is összefonódott és boldogan élnek, amíg meg nem

Vilmos herceg – Katalin hercegné

Az angolok álompárja is régóta tart már össze jóban-rosszban. Vilmos herceg és Kate Middleton az egyetemen ismerkedtek meg, 2003-ban kezdtek randizni egymással. 2011-ben össze is házasodtak, esküvőjüket egy világ követte nyomon élő adásban. A párnak azóta két gyermeke is született.

Goldie Hawn – Kurt Russel

Habár Goldie Hawn, Oscar-díjas színésznőnek két zátonyra futott házassága is volt, Kurt Russel mellett megtalálta az életre szóló boldogságot. A pár 1983 óta van együtt, egy közös fiuk született.

Pap Rita – Bodnár Attila

Magyarország leghíresebb gyermekdal-előadó párosa már harminc éve éli együtt mindennapjait. A házaspár élt már Vas megyében is, Bükön vettek egy kis házat, ám manapság inkább Burgenlandban tevékenykednek. A legutóbbi hírek szerint házuk még mindig megvan, néha itt töltenek néhány napot.

Victoria Beckham – David Beckham

A Beckham házaspárpár is kiállta az idők próbáját. Bár kapcsolatuk kezdetén nem jósoltak nekik hosszú boldogságot, ők erre rácáfoltak. 1999 júliusában házasodtak össze és azóta is teljes boldogságban él a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!