Bulvár

2016.09.20. 09:22

Hol szexelnek a legtöbbet a magyarok?

Egy online szerint, ha külföldre utazunk, akkor Németországban, Horvátországban és Ausztriában szeretkezünk a legtöbbet. Na de mégis hányszor?

Vas Népe

Egy kutatás szerint azok, akik párkapcsolatban élnek ideális esetben hetente többször szexelnek, a szingliknek viszont a legjobb esetben is csak havonta párszor jut kényeztetés. A felmérés arra is kíváncsi volt, hogy mit gondolnak a társkeresők a szinglik és a párkapcsolatban élők szexuális életéről, átlagosan ki hányszor bújik ágyba partnerével. Az online társkeresők szerint egy szingli manapság havonta párszor vagy hetente (42%) él szexuális életet. Ezzel szemben viszont olyanok is akadnak, akik úgy vélik, hogy hetente többször (13%) vagy egyáltalán nem (8%) szexelnek az egyedülállók. A párkapcsolatban élők esetében ennél egyértelműbb a helyzet. A válaszadók közel háromnegyede (69%) szerint egy ideális párkapcsolatban hetente többször, 20%-uk szerint naponta szeretkeznek a párok.

A magyarok szeretnek utazni, és nem utolsó sorban szeretnek külföldön szeretkezni. A legnépszerűbb országok Németország, Horvátország, Ausztria és Olaszország, de Hollandia és Spanyolország is benne van a top 10-ben.

Forrás: Csajok és pasik

A felmérés szerint a többség (52%) szeretkezésnek hívja a szexuális együttléteket, és ez annál inkább igaz, minél idősebbek vagyunk. Minél fiatalabbak vagyunk azonban, annál több szót használunk rá (pl.: szeretkezés, szexelés, kamatyolás, prütykölés), a „nevén” pedig csupán a válaszadók 7%-a nevezi a szexet. A vulgáris szavak egyáltalán nem népszerűek (3%).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!