Bulvár

2014.08.29. 12:52

Horváth Ákos nagyon boldog Liptai Claudiával: „Reméljük, hogy kék marad az ég”

Szombathely – Horváth Ákos, a Weöres Sándor Színház társulatának alapítótagja legutóbb a karneválszínházi előadásban szerzett örömöt a közönségnek. Az Olasz szalmakalapot Liptai Claudia is megnézte, kifejezetten Ákos kedvéért.

Ölbei Lívia

 

(Fotó forrás: facebook)

A facebook-on már sokan lájkoltuk azt a szép és bensőséges fotót, amelyen Liptai Claudia és Horváth Ákos, a nagy népszerűségnek, igazi közszeretetnek örvendő szombathelyi színész együtt látható: „ő és én – mi”, mondja az aláírás. Ákos pedig érdeklődésünkre azt is elmondta, hogy nagyon boldogok együtt: „Reméljük, hogy kék marad az ég.”

Horváth Ákos egyébként az új évadban Feydeau-t játszik, szerepet kapott a Vitéz Mihály-előadásban: „Nagyon várom, izgalmas vállalkozásnak ígérkezik. Külön öröm, hogy kortárs darabról van szó, ráadásul Székely Csaba drámáját mi játsszuk először: a Vitéz Mihály nyerte meg a centenáriumi Weöres-pályázatot.” De lesznek az évadban más meglepetések is: „A Sweet Charity-ben számomra is váratlanul énekelnem kell; nekem is, a nézőnek is.” De minderről személyesen is szót válthat a közönség Horváth Ákossal – és a kollégáival: szeptember 6-án a Fő téren, a WSSz nagy évadnyitó társulati buliján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!