Bulvár

2010.09.15. 05:06

Időjárás férfiaknak: a szexi Anja megmutatja

Férfiaknak szóló időjárás-csatorna indult a YouTube-on: a fekete hajú német szépség bő egy percben magyarázza el az aktuális helyzetet, meglehetősen szellős ruházatban. A netes közösség tetszik, mi is megnéztük, majd úgy találtuk, jó-jó, de a hazai versenyzők sokkal jobb volt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nincsenek bonyolult animációk, infógrafikák, van viszont egy lengén öltözött hölgy, Anja, aki általában bikiniben, vagy nem túl zárt ruházatban beszél arról, hogy milyen időjárás várható Németországban. Amikor a foci világbajnokságon a németek kiütötték az argentínokat, akkor Anja a győzelem felett érzett fékezhetetlen örömében minden ruhadarabjától megszabadult - igaz, az intim részeit diszkrét fekete csík takarta el. (Az utóbbi gyakorlatot a szocialista ántivilág televíziói is űzték egy ideig kényes szituációkban.)

A csatornára fel lehet iratkozni, a hölgy naponta megjelenik és elrebegi a részleteket, hol egy autószerelő műhelyből, hol egy kertből, vagy éppen a nappali heverőjéről. A  YouTube-on tetszést aratott, bár a kritikusok szerint túlságosan unalmas, hogy Anjanak csak ritkán van helyettese.

Ezzel együtt hazafiúi büszkeségtől dagadó kebellel írjuk le, hogy szerintünk Gaál Noémi és emlékezetes időjárás-jelentése simán jobb, mint a németek meteorológiai fekete párduca, ráadásul honleányunk némiképp nagyobb nyilvánosság előtt el mutatta be, hogy mi várható a következő napokban.

A mi lányunk, Gaál Noémi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!