Bulvár

2016.06.23. 06:59

Jó reggelt, Vas megye!

A nagy fociláz közepette sokaknak bizonyára kiment a fejéből, hogy a briteknek ma kell arról dönteni, hogy menni volna jobb, vagy maradni.

Budai Dávid

Azt könnyű kikövetkeztetni, hogy az érdekesebb forgatókönyv akkor lép életbe, ha a britek úgy döntenek, kilépnek az unióból. Zuhanó fontra, ingó-bingó tőzsdére és földönfutóvá tett bevándorlókra kell készülni elemzők szerint. Ha pedig maradnak, akkor mindenki megnyugodhat, aki a gazdaságot, a pénzt, vagy a nem angol ajkú lakosságot félti. Hogy mi lesz a népszavazás végkimenetele, az legalább annyira izgalmas, mint egy magyar-portugál meccsé, mivel körülbelül ugyanannyian akarnak menni, mint maradni. Sokan az Emberek slágerét dúdolgatják majd az urnák felé tartva: „Elmenni rossz megoldás, de maradni hazugság”, miközben nyilván senkinek sincs fogalma arról, hogy egyik vagy másik döntés mivel jár. Ami biztos, hogy akár az igenek, akár a nemek kerekednek felül, előbb vagy utóbb valaki a másik orra alá fogja dörgölni, hogy na ugye, megmondtuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!