Bulvár

2015.11.23. 17:24

Jon Snow mégis életben maradt?

Semmi sem foglalkoztatta jobban a világ tévénézőit nyár óta, mint hogy tényleg meghalt-e a Trónok harca legkedveltebb szereplője.

Kerekes Béla

Újabb ellentmondásos húzást választott a kábeltévé-csatorna, amely a világ jelenleg leghype-oltabb sorozatát, a Trónok harcát futtatja. Az elképzelt középkort bemutató fantasy következő, hatodik évada csak jövő tavasszal várható, ám a csatorna kijött egy előzetes, ún. teaser poszterrel, amelyet a Twitteren tett közzé.



Ezen Jon Snow látható, akit az előző szezon legutolsó jelenetében látszólag halálra szurkáltak a hóban. Snow a széria legszerethetőbb szereplője maradt, miután minden szimpatikus karaktert módszeresen kiirtottak az előző években. A rajongók felháborodtak, elképesztő találgatáshullám tart azóta is, hogy vajon visszatér-e a kedvenc, vagy tényleg vége. A sorozatkészítők minden szavát értelmezték, összehasonlították a filmeket a Tűz és jég dalai könyvsorozattal, de eddig nem tudtak döntésre jutni.

Nos a plakát sem segít feltétlenül, bár az azért viszonylag ritka, hogy egy soha vissza nem térő, halott karakterrel reklámozzanak egy teljes tévésorozatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!