Bulvár

2015.10.13. 11:40

Kis Grófo után Jolly is alkotott: Böde Daninak írt nótát

Jolly, a hazai mulatós zene dobogós királya dalban emlékezik meg Böde Dánielről, a magyar futballválogatott sikeres játékosáról. Nem is akármilyen dallal, a No roxa ájt értelmezte újra.

Cseszkó Tamás

A No roxa áj című mulatós slágert szinte mindenki ismeri, 2014-ben a legnézettebb magyar videoklipek listájára is felkerült. A dalt Kis Grófo és Jolly jegyzi, akik bizony előszeretettel írnak buzdító, bátorító dalokat embertársaiknak. Kis Grófo nemrégiben a Szakonyban élő Rolandnak dedikált egy nótát, Roland neve később egy pénzhamisítási ügy kapcsán is felmerült. Most pedig robbant az újabb nótabomba Jolly átírta a No roxa ájt, a "magyar futballhős, Böde Dániel tiszteletére sok szeretettel"."Felmegy a Dani a pályára, a gólhelyzeteit ő mindig berúgja" - szól az egyszerűségében nagyszerű és nagyszerűségében egyszerű dalszöveg. A videó öt napja került ki az internetre, és már több mint kétszázezren nézték meg. " target="_blank">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!