Bulvár

2014.12.04. 16:30

Facebook figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

Farkas Eszter

 

ALBUMOK Egyik olvasónk posztolta ezt a fotót. A kép címe: Néma város!

PAPARAZZI  A nagy szakállú már járja Szombathely utcáit. Erre természetesen a facebook közösség is felkapta a fejét. Egyre több lesifotó jelenik meg a portálon a szombathelyi Mikulásról.

PREMIER  Szerdán este a Swing című Film bemutatóján járt Radics Gigi, ahol találkozott Törőcsik Mari művésznővel! Ezt a Velemben élő színművészről.

LIKE  Halmai Dóri, a Vas Népe fitnesztanácsadója meglátogatta Bambit és gazdáját, Horváth Gyulát Rábapatyon. Október végén műtötték a kis jószágot a Szombathelyi Állatkórházban. Bambi nyílt csonttörést szenvedett a jobb hátsó lábán , mára már sokkal jobban van.

MEM Cukrot, diót, mogyorót és helyesírási szótárt rejt a Mikulás zsákja! - a facebook közösség információi szerint.

KEDVENC  A szombathelyi szépség, Simon Marcsi soha nincs egyedül. Pláne, ha vacsorázik. Kutyája ugyanis ilyenkor még ragaszkodóbbá válik, és a finom falatok reményében szórakoztatja gazdiját. Minket pedig Marcsi a facebookon, ezekkel az extra cuki fotókkal.

HÍRFOLYAM Mint minden évben, idén is kikerült a karácsonyi dekoráció a szombathelyi belvárosi rendőrörsre. A facebook közösség pedig nagyon is kedveli az ezekről a dekorációkról készült fotókat.

CUKISÁG  Min járhat a feje ennek az aranyos kis mopsznak?



Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!