Bulvár

2016.07.23. 08:05

Lábbeli fény

Idén nyáron, ha valaki igazán trendi darabbal szeretné felhívni magára a figyelmet, valamint bevállalós és különc: akkor az új divatőrület pont neki való! Ezzel biztosan nem marad észrevétlen az éjszakában.

Tóth Tímea

Ma már bárki lehet a fény az éjszakában, elég hozzá egy világító cipő. Azok a fiatalok, akik nem estek a márkák és fazonok bűvöletébe, esetleg könnyen eshetnek a kitűnni akarás egy másik csapdájába: a világító talpú sportcipő megadja számukra a városi utcákon tündöklő „gyalogos szentjánosbogár" illúzióját.

A feltűnősködés ma már nem ismer határokat a divat útjain, egy-egy extra ötletet sokan követnek. Vajon eljön-e az az idő, amikor nem is kell éjszakai közvilágítás, mert mindenki világító cipőkben koptatja majd az aszfaltot? Még csak itt-ott látni ilyet, ezért is nézzük meg jó alaposan, mert még mi is alig hisszük el, amit látunk.

A világító cipő előnye ugyanaz, ami a hátránya: nem tűnhet el a viselője, könnyű követni. A forrást, akinek a lábán először láttuk, nem kérdeztük meg, hogy hol kapható ez a remek lábbeli, de úgy véljük, leleményes házi feladat lehet kitalálni két ceruzaelem segítségével, hogyan reprodukálható a találmány. Elektromossággal foglalkozó diákok számára kitűnő fejlesztési lehetőség, nem okozhat túl nagy fejtörést.

Címkék#cipő#divat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!