Bulvár

2016.12.23. 11:36

Last minute ajándéktippek, ha elúsztál a bevásárlással – vagy nem volt ötleted...

Szenteste előtt mindenki számba veszi, mindenkinek megvette-e a megfelelő ajándékot. Ilyenkor jöhet a hidegzuhany: kimaradt valaki. Vagy szimplán annyira elhavaztál, hogy most jutott eszedbe: szombaton szenteste?! Adunk néhány tippet kevésbé ciki, de gyorsan beszerezhető ajándékokra.

Vadas Krisztina

1. A szülőknek

Biztos mindenki tudja, mi anyukája kedvenc parfümje: ez tuti találat lehet. Vagy, ha tudomásunk van arról, hogy szeretné valamelyiket, de eddig nem vette meg magának, akkor szerezzük be ezt, és még nagyobb lesz az öröm. Apukáknak tökéletes lehet egy minőségi borotva, arcszesz. Ha épp szakállat növeszt, vegyünk különböző szakállápoló szereket.

2. Tesó(k)nak

Legyen kicsi, nagy, tinédzser, bármi jöhet, ami a kedvenc meséjéhez, sorozatához, filmjéhez köthető. Ugyanez érvényes a zenekarokra, énekesekre is, ha nagyobb a tesó. Pólók, bögrék, CD-k, DVD-k mind jó ötletek lehetnek a gyors ajándékvásárlásnál.

3. Nagyszülőknek

Egy kellemes illatú, relaxáló fürdőcsomag a nagyinak biztos jólesik. A papát pedig lepjük meg egy különleges rejtvénykiadással, vagy egy jó regénnyel.

4. Barátnőnek

Egy szép dizájner képkeret a kedvenc közös fotótokkal gyors, mégis személyes ajándék lehet. Ha nincs időd fotót előhívatni vagy nyomtatni, jobb híján skicceld bele magatokat. Biztosan értékelni fogja a kreativitást. J

5. Barátnak

Szeret nevetni, bírja a jó humort? Vegyél neki (és persze magadnak) belépőt a stand up comedy egyik nagyágyújának előadására. Vagy az autókért rajong? Lepd meg azzal, hogy élőben nézheti kedvencét az egyik versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!