Bulvár

2016.12.07. 10:05

Látványos klippel rukkolt elő a szombathelyi rapper

Igényes, Budapesten forgatott klippel rukkolt elő a videómegosztón a szombathelyi rapper, MC B., azaz Szendrey Boldizsár, aki szókimondó szövegeket és ritmusos zenét ötvöz remek képi minőséggel.

Cseszkó Tamás

Szendrey Boldizsár, alias MC. B. 22 éves szombathelyi fiatal, jelenleg Burgenland egyik legnagyobb gyógyszállodájában dolgozik felszolgálóként. Azt mondja, szereti a munkáját, hiszen számos idős emberrel találkozik itt, akik már nagyon sokat tudnak az életről.

MC. B. 14 évesen kezdett el a zenével foglalkozni, azt mondja, gyermekkora óta magyar rapet hallgatott, úgy érezte, megnyugtatja a zene és ki tudja zárni a külvilágot. –14 évesen kezdtem el jómagam is zenélni, persze először csak amatőr szinten, viszont az idő előrehaladtával egyre több fellépésünk lett. Büszke vagyok arra, hogy az összes példaképemmel zenélhettem már, mint előzenekar, vagy vendégelőadó – mondja MC. B. majd példákat is sorol: Tkyd, Siska, NKS, Deego, Kilakikitt, és még sokan mások.

Boldizsár arról is beszélt, hogy annak időben egy hármas formációval, a Souls of the Streettel próbálkoztak, ám a projekt nem tartott sokáig, hiszen három ember különféle elképzeléseit nehéz volt összehangolni. – Ezután nagyon sokáig az egyik legjobb barátommal, Németh Dániellel zenéltünk, aminek nagyon nagy sikere volt a korábbiakhoz képest. A Sweetland névre hallgató csapat már nagyobb rendezvényeken is bontogatta szárnyait, többek között a Neoton Família elő zenekaraként is láthatta a közönség a nagyszínpadon, de az AGORA által fejlesztett SzombathelyPONT applikáció népszerűsítésében is részt vettek.

A szombathelyi fiatalember most önálló klippel jelentkezett, Nézz fel!cCímű dalát saját elmondása szerint egy nagyon meghatározó életszakasz lezárása motiválta. – A Pannonia Pictures, személy szerint Tóth Gergely segítségével születhetett meg ez a videóklip. Hatalmas élmény volt, Budapesten forgattunk egész nap, reggeltől estig. Gergő egy nagyon tehetséges videós, nem is találkoztam még hozzá hasonlóval – árulta el Boldizsár, hozzátéve, hogy sokszor ő maga sem értette, hogy miért kell száz oldalról felvenni egy jelenetet, viszont a videó önmagáért beszél. – Hihetetlenül hálás vagyok a profizmusért, biztos vagyok benne, hogy a következő videóimat is az ő segítségével fogom elkészíteni – jelentette ki a rapper.

A klipet már most több százan tekintették meg a videómegosztón, MC B. pedig nagyon örül, hiszen nagyon pozitív a fogadtatás. – Sokan gratuláltak, és felkéréseket is kaptam azóta. Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mik a jövőbeli célok. Boldizsár elárulta, hogy már készülnek az újabb dalok, amikhez szeretne videoklipet is forgatni. – Szeretném, hogy aki hallgatja a zenémet, ha csak pár percre is, de kikapcsolódjon és rájöjjön, hogy nincs egyedül a világban, ha maga alatt van, hiszen mindenhonnan van kiút – zárta gondolatait a rapper, aki immáron saját videoklippel büszkélkedhet:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!