Bulvár

2016.10.14. 14:19

Megtaláltuk Vas megye és talán a világ legviccesebb kecskehirdetését!

Órák alatt gazdára találtak azok a lukácsházi kecskék, akinek gazdája olyan humoros hirdetésben adott túl rajtuk, hogy ha csak feleannyira volt jó dolguk a kecskéknek, mint amilyen vicces a gazdájuk, bánhatják, hogy menniük kellett!

Budai Dávid

Úgy gondoljuk, hogy kreativitással és humorral, minden sokkal gyorsabban elérhető, mintha komolyak és unalmasak maradunk. A legnagyobb közösségi háló szombathelyi bolhapiacán mindössze pár óra kellett ahhoz, hogy két kecske új otthonra leljen. Ennek oka részben nyilván az volt, hogy ingyen volt a két kecske, másrészt pedig, hogy igencsak viccesen lettek hirdetve: „Ingyen elvihető két darab kecske. Fűnyíróként üzemeltek. Használatból eredő karcok vannak rajtuk, de mindkettő műszakilag tökéletes. Összlábhajtás, gallytörő szarv, üzemanyag csökkenés jelző bégetés alap funkciók. Garancia már nincs rájuk. Ha lehet, jó helyre kerüljenek ne a vacsoraasztalra! Aki előbb jön értük, az viszi!" Nem sokkal ezelőtt érkezett a hír, miszerint: „Kedves mindenki! Incike es Fincike az előbb útra keltek új otthonuk fele. Aki elvitte őket, kicsit kukacoskodott, hogy lassan lejár a műszaki mindkettőn, de végül belecsapott a lecsóba!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!