Bulvár

2017.04.29. 14:04

Mi történt az elmúlt héten Vas megyében?

Volt buli, űrkutatás, bőség, kiruccanás, segítség, testépítés és hihetetlen dolgok is.

Vas Népe

BULI

A héten zajlottak a diáknapok az ELTE SEK kampuszán. A nulladik napon a szombathelyi Újvilág utca zenekar szórakoztatta este az egyetemistákat. Zenéjükkel valóban egy egészen új világba repítették el a hallgatóságot - a diákok nagyon élvezték a bulit.

ŰRKUTATÁS

Vajon hol jártak a Zaporozsec tagjai? - tette fel a kérdést közösségi oldalán a zenekar. Annyit elárultak: nem a NASA űrállomására lógtak be. Sokan tippelték, hogy épp a Marson készülnek letelepedni vagy az MTVA adássugárzóit készülnek meghódítani, de Paks is felemerült az ötletek között. Mint kiderült, semmi természetfeletti nincs a dologban, csak Szigetszentmiklóson jártak a fiúk.

BŐSÉG

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége összesen 50 ezer előnevelt csukát telepített több Vas megyei horgászvízbe. A ragadozó halállomány erősítése érdekében a mostani mennyiség 29 ezerrel haladja meg a halgazdálkodási tervben szereplő mennyiséget. Mint írják: a csukák gyors növekedésű halak, így ideális körülmények között már egy-két éven belül elérhetik a fogható méretet is. A következő hónapokban előnevelt süllők és harcsák telepítése is tervben van egyes horgászvizekbe.

KIRUCCANÁS

A jákfai szépség, Kocsis Korinna és édesanyja Párizsban múlatták az időt - láthatóan jól szórakoztak.

SEGÍTÉS

Nemrég kapott egy levelet Erdélyi Rolika anyukája egy lánytól, aki szeretett volna segíteni nekik. Pirityi Szimonetta, a tatai Jávorka Sándor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola tanulója - szüleivel együtt - igazi Rolika-követő. A lány jótékonysági koncertet szervezett neki, amelyen természetesen részt vettek. A csodás pillanatokat közösségi oldalán is megmutatta a kisfiú.

TESTÉPÍTÉS

Bár a fiúk szoktak azzal poénkodni, hogy milyen jó, hogy tavasszal rövidülnek a szoknyák, azért a lányok sem csukják be a szemeiket egy-egy póló alól kivillanó izom láttán. Szerencsére Szombathelyen itt van az Olad Crew: a fiúk rendszeresen örvendeztetik meg hölgy követőiket lenge öltözetű képekkel. Ha valaki szemfüles, akár a parkokban élőben is találkozhat velük. Vagy épp a fővárosban: Nagy Bálint, alias Zigi ugyanis Budapesten edzett legutóbb a street workout találkozón. Egy kis házi versenyt is tartottak a SunBarZ csapatával - szerencsére ezt is dokumentálta a közösségi oldalon.

HIHETETLEN

A természet mindig produkál valami csodát, szemfüles fotósoknak köszönhetően pedig sokakhoz eljutnak a felvételek. Tarjáni Gábor a Rábán kapta lencsevégre ezt a gyönyörű madarat, duplán - a tükörképe épp olyan szép.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!