Bulvár

2015.02.20. 09:50

Facebook-figyelő

Ismét Facebook posztokból szemezgettünk. Hol vicces, hol elgondolkodtató vagy éppen szemet gyönyörködtető képekre bukkanhatunk a közösségi portálon.

 

 

HÍRFOLYAM Megünnepeltük Bajomi Nagy György különdíját! írták a Weöres Sándor Színház facebook oldalán, egy fotót is mellékelve. A képen: Hartai Petra, Vlahovics Edit, Balogh János, Balogh Lívia, Fekete Linda, Jámbor Nándor, Kenderess Csaba, Edvi Henrietta.

ALBUMOK A szombathelyi énekesnő, Esto és a színész Kozma Jucus


IDŐVONAL Az Ocho Macho énekese, Kirchknopf Gergő ezt a fotót posztolta facebook oldalára csütörtökön. A fotó szerint a szombathelyi énekes az egyik országos rádióban adott interjút. A szombathelyi együttes dalait nagyon kedvelik az országos rádióállomások. Nem csak a rádiókban hallhatjuk az együttes dalait. Nemrég például az egyik országos kereskedelmi televízió tehetségkutatójában is hallhattuk a szombathelyi együttes dalát.

OSZTJUK Ha már az ember az idegösszeroppanás szélére keveredik, legalább tegye viccesen! Nem?

BEJEGYZÉS Köszönöm a meghívást a répcelaki Sportbálra írta a szombathelyi kamionversenyző, Kiss Norbi facebook oldalára a fotó mellé.

ESEMÉNY Szuper hétvége Katával és a Cirque du Soleil Quidam című műsorának tagjaival! írta a szombathelyi kötélugró, Bánhegyi Adrienn facebook oldalán.

POSZT Horváth Niki blogger ezen a héten is szuper posztokkal látta el ismerőseit. A szombathelyi vak lány mély gondolatokat fogalmazott meg a szeretetről a facebookon. Ahogy azt illik, fotót is posztolt, amelyről nem hiányozhat Lili nevű kutyusa sem.

LIKE A gyermek világra nyitott lény. A simogatásra simogatással, a jókedvre jó kedvvel, tevékenységre tevékenységgel felel. Levente unokámmal eltöltött perceim a legboldogabb percek. Ilyen volt látogatásunk a Savaria Múzeum rovarkiállításán. írta dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere facebook oldalára, néhány fotót is posztolva.

Címkék#Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!