Bulvár

2014.07.23. 14:39

Simon Marcsi bírja Lalit - Európa szépe az Éjjel nappal Budapestben

Európa szépe, Simon Marcsi estéink részévé vált az utóbbi hetekben. Többször is feltűnt ugyanis az RTL Klub népszerű sorozatában, az Éjjel nappal Budapestben.

Farkas Eszter

Simon Marcsi eddig inkább szexi fotóiról és a nemzetközi modellversenyeken elért sikereiről volt ismert. Így azt eddig is tudtuk, hogy a húszas évei elején járó modell kameraérzékeny. Az elmúlt hetekben azonban egy más szerepben mutatta meg magát Simon Marcsi. Az RTL Klub népszerű sorozatában kapott szerepet. Zsófi egyik barátnője volt.

Fotó: Bemer Miklós

Sokáig senkinek nem meséltem, arról, hogy feltűnök a sorozatban. Édesapám például imádja az Éjjel nappal Budapestet, minden este megnézi. Így nagy meglepetésként érte, amikor felfedezte, hogy én is szerepelek a kedvenc sorozatába – fejtette ki Simon Marcsi.

– Rendkívül boldog vagyok, hogy Magyarország jelenleg egyik legsikeresebb sorozatában szerepelhettem – mondta el érdeklődésünkre a szombathelyi szépség.

– Én magam is már a sorozat indulásától néztem a sorozatot és nagyon megkedveltem. Ami a forgatásokat illeti, több stábbal is együtt dolgoztam. Rendkívül vidáman teltek a forgatási napok. Sokan megkérdezik azt is, milyenek az Éjjel nappal Budapest sztárjai. Elmondhatom, hogy nagyon élveztem a társaságukat, kedvesek voltak velem és segítettek , amiben csak tudtak. Nagyon jó volt találkozni Lalival is, aki egy rendkívül bohókás, közvetlen ember, és egyáltalán nincs elszállva a sikertől, még annak ellenére sem, hogy a Lali pop című dalát már közel hat millióan látták az egyik legnagyobb videómegosztó portálon – tette hozzá Simon Marcsi.

Fotó: Bemer Miklós

– Ami az én szerepemet illeti az Éjjel nappal Budapestben, a sorozatban Zsófi barátnője voltam. Egy kicsit beképzelt, pénzéhes lányt kellett megformálnom. Érdekes egyébként, hogy a facebook oldalamra több megkeresést is kaptam ezzel kapcsolatban. Sokan jegyezték meg, hogy remélik a való életben nem ilyen vagyok – meséli nevetve a lány.

– Zsófi barátnői egyébként elég nagyszájúak voltak, így kénytelen voltam én is egy kicsit feloldódni, de elég hamar befogadtak a lányok – emelte ki a modell.

" target="_blank"">Simon Mária az Éjjel-nappal Budapestben4 from " target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"">JOKKA21HUN on Vimeo.

" target="_blank"">Simon Mária az Éjjel-nappal Budapestben3 from " target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"">JOKKA21HUN on Vimeo.

" target="_blank"">Simon Mária az Éjjel-nappal Budapestben from " target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"">JOKKA21HUN on Vimeo.

" target="_blank"">Simon Mária az Éjjel-nappal Budapestben2 from " target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"" target="_blank"">JOKKA21HUN on Vimeo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!