Bulvár

2015.07.17. 13:32

Simon Marcsi és Ashleigh Jade megint bikiniben – ezúttal a büki fürdőben

Miss Európa? Miss Freedom of the World? A Victoria's Secret világverseny dobogósa? Vagy egy oladi lány?

Bakos Ágnes

Ő mind Simon Marcsi, akivel három év alatt megfordult a világ. Pontosabban ő fordult meg a világ körül.

Bükfürdőn, a szabadtéri medencéknél és a wellnessrészlegben is fotózkodott a szombathelyi modell, Simon Marcsi és ausztrál barátnője, Ashleigh Jade. Ashleigh európai körútja alkalmával látogatott Vas megyébe, szombathelyi barátnőjéhez. Mindketten ausztrál cégek fürdőruháit öltötték magukra a fotózáson, előbb a Balatonon, aztán Bükfürdőn, de a héten Budapesten is fényképezőgép elé álltak.

Két gyönyörű, felszabadult és vidám lány a strandon – ha nem lett volna egyébként zárva a fürdő, biztosan minden szem rájuk szegeződik, így azonban a kíváncsi tekinteteknek be kell érniük az elkészült fotókkal.

Lendületes karrierkezdet – így lehetne leírni Marcsi elmúlt három évét. Előbb szépségversenyek, majd a modellkedés. Marcsi annak idején indult a Vas Népe Szépe versenyen és volt a Nyugat-magyarországi Egyetem szépe, majd a Miss Fitt és a Victoria's Secret világversenye következett. Meg persze a Miss Európa versenyről és a Miss Világ Szabadsága címről sem feledkezhetünk meg, ha végignézünk a fiatal lány elmúlt évein.

Sűrű hónapjai voltak az oladi lánynak, aki három évvel ezelőtt még nem járt tengerparton. Azóta viszont láthatta minden földrész partjait a világon: a sarkokon kívül mindenütt megfordult és dolgozott már a szombathelyi modell.

Mégis, még csak a karrier elejénél tart: azért dolgozik, hogy minél többen megismerjék és elismerjék. Közben egy szerény, kedves szombathelyi lány, akitől nem áll távol a konyha sem! Szívesen főz ugyanis és szereti a finomságokat. A hölgyek irigykedhetnek: Marcsi ugyanis azt vallja, hogy „egy kis desszertnek mindig van hely”, ehhez képest tökéletes az alakja. Sok munka van a szépség mögött, és Marcsi nagyon elszánt.

Ahogy barátnője is, Ashleigh, akivel a fehérneműcég világversenyén találkoztak először, amikor átadta Marcsinak a díjat Ausztráliában. Aztán Las Vegasban, egy divatshow-n találkoztak ismét, és barátság lett az ismeretségből – és a férfiszemek örömére közös fotózkodások.

Legutóbb itt, Vas megyében. Marcsinak nagyon tetszenek a ruhák, bár szerinte egy-két darab nagyon merész a kollekciókból.

Az ausztrál modellnek, Ashleighnek több mint 1,1 millió követője van a legnagyobb közösségi portálon, hihetetlenül népszerű modell és életmódblogger. Ír a leghétköznapibb dolgokról, mindenről, ami egy csinos, fiatal lányt érdekelhet. Érdemes rákeresni, mert lehet, hogy szombathelyi posztokra bukkan a böngésző kíváncsiskodó.

Valószínűleg Ashleigh nem hagyja szó nélkül a lángost, ugyanis az ausztrál modellnek nagyon ízlett a magyar specialitás. Viszi haza a hírét, ahogy Szombathelynek is.

Marcsi is Ausztráliába tart – ott folytatódik a munka, és legközelebb talán a kenguruk földjéről kapunk fotókat a gyönyörű szombathelyi lányról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!