Bulvár

2014.10.06. 12:39

Simon Marcsi újabb sikere: az ország legkerekebb popsija Las Vegas-ban

Alig telt el egy év, hogy Simon Marcsi második helyezett lett Ausztráliában a Victoria’s Secret modellversenyén, már ruhákat válogat stylistjával, és a bőröndjét csomagolja a las vegas-i útra.

Munkatársunktól

A fehérneműs verseny után tavaly a barna hajú szépség a Miss Europe címet is megszerezte, idén pedig a Miss Freedom of the World korona is a fejére került. Reklámfotózások és szerződések sora várja a magyar lányt, akinek az élete eddig sem volt unalmasnak mondható, hiszen Marcsi egy szombathelyi cheerleader csapat kapitánya, és saját sportruházati márka tulajdonosa is.Az edzőteremben eltöltött idő és a sok guggolás meghozta gyümölcsét; szakmai zsűri a világ minden tájáról kiválasztotta a 350 legszebb lányt, akik közül ötvenet hívott meg az MGM las vegas- i modellversenyére.

Forrás: Maria Simon Modell Official

- Kislány korom óta topmodell szeretnék lenni. Elmondani sem tudom, hogy mennyire hálás vagyok mindezért. Amerika? Álmodni sem mertem volna arról, hogy egyszer Las Vegasban versenyzek. Három éve még a tengert sem láttam – meséli Marcsi.

Az 50 ezer dollár összdíjazású verseny során az 50 világszép hölgyet 5 napon keresztül kíséri majd kamera, hiszen a helyi sajtó fokozott érdeklődést mutat évről évre a nagyszabású show műsor iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!