Bulvár

2017.06.09. 15:41

Staféta Spilenberg Andreával

MOLNÁR SÁNDOR Spilenberg Andreától, a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesület elnökétől kérdezett: minek köszönhető, hogy folyamatosan emelkedik a vendégéjszakák száma a Nyugat-Dunántúlon?

Vadas Krisztina

AZ ÖSSZES vendégéjszaka mintegy 25 százaléka realizálódik a Nyugat-Dunántúlon, és ebből csaknem ötven százalék Bükfürdőn. Fontos az infrastrukturális ellátottság, a hagyomány-őrzés és emellett a folyamatos fejlődés igénye, a turisztikai attrakciók fejlesztése. De nem elég a szálláshelyek kínálata, az úti cél megválasztásánál fontos szempont a programok, rendezvények, valamint az aktív kikapcsolódási lehetőségek sokszínűsége, a minőségi szolgáltatások és élményközpontú kínálati elemek biztosítása.

Fotó: Unger Tamás

HA MINDEZ vendégközpontú szemlélettel párosul, a vendég elégedetten távozik és hírét viszi régiónknak, városunknak, ez a legjobb marketingeszköz. A tudatos marketingmunka pedig mindezt erősíteni tudja.A STAFÉTÁT Tóth Tamásnak, a Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár igazgatójának adta át. A kérdése: milyen programkínálattal készülnek a nyárra a vasi fürdővárosban?

A staféta következő vendége: Tóth Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!