Bulvár

2015.02.17. 14:57

Szétverette a rádiósokkal az ajándékba adott BMW-t a megcsalt barátnő (videóval)

Különleges bosszúban vett részt a Kronehit nevű rádióállomás Ausztriában: a tulajdonos megbízásából szétvertek egy fekete BMW-t.

Török Tibor

A történetben volt minden: megcsalás, szerelmi dráma, magyar szemmel kár volt a kocsiért, itthon megbuherált kilométerórával és pár neppertrükkel még egy Föld körüli utazásra is futotta volna az árából.

A rádiót egy 25 éves, Alsó-Ausztriában élő hölgy kereste meg, írja a heute.at. Ahogy azt a műsorvezetőknek elmesélte, vásárolt egy fekete BMW-t és 27 éves, bécsi kedvesének ajándékozta, hogy azzal könnyebben tudjon munkát keresni. A férfi azonban másra is használta a férfi, barátnője tetten érte, ahog éppen az új kocsiban szexelt egy másik nővel.

Mivel a forgalmi engedélyben a megcsalt hölgy maradt a tulajdonos, így szabadon rendelkezett az autóval. Megkereste a rádiósokat, hogy verjék szét a járművet, mégpedig abból kiindulva, ha a férfi a kapcsolatukat amortizálta le, akkor ő BMW-t vágja tönkre. A Captain Luke (Luke kapitány) névre hallgató műsorvezetőnek és társának több sem kellett, mindenféle ütő-vágó eszközzel lebontották a kocsit múlt szombaton, Valentin-napon.

A pusztítással szembesülő ex-barát másfél perces monológjából sokat nem lehetett kivenni, az biztos, hogy nem fukarkodott a kisípolást érő szavakkal, és a legenyhébb mondata úgy hangzott, elmentek otthonról, faszikáim, ez az én autóm.

Pontosabban csak volt.

A kommentek alapján az akció megosztotta a hallgatókat, amellett, hogy sokan helyeselték, legalább ugyanannyian kifogásolták is az eljárást.

Így vágták szét a BMW-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!