Bulvár

2017.05.27. 12:25

Vasi bulvár - Simon Marcsi már nagyon készül a nyárra

Vas Népe

Megpihentek a hűs habokban

KALANDOK A Hársas-tó és környéke nemcsak a gyalogos túrázókat vonzza, hanem a lovas természetjárókat is. A kora nyári melegben jó megpihenni és lehűsíteni az állatokat a vízben. A szentgotthárdi Bana Ferenc azt a pillanatot kapta el, amikor megitatták a lovakat.

Már nagyon készül a nyárra

BIKINISZEZON A szombathelyi modell, Simon Marcsi tagadhatatlanul várja már a forró napokat. Az utóbbi időben szinte csak bikinis képeket oszt meg magáról - persze a követői ennek nagyon örülnek.

Lenyűgöző tájakon

UTAZÁS Sanghajba repült a jákfai szépség, Kocsis Korinna. A városnézés során meglátogatta az időszámításunk előtt 247-ben épült Jing'an Temple buddhista vallási központot

Inspirációt gyűjtöttek a művészek

KIRÁNDULÁS Az ELTE Savaria Egyetemi Központ művészeti tagozatos hallgatói Budapestre utaztak a Magyar Nemzeti Galériába. A diákok megtekintették a német festő- és szobrászművész, Georg Baselitz Újrajátszott múlt című időszakos kiállítását.

Mindig kitalál valami újdonságot

MŰVÉSZET A szombathelyi képzőművész, Szendiszűcs István mindig előrukkol valami újdonsággal. Amikor már sem a festés, sem a fotózás, de még az üveg megmunkálása sem okoz akkora örömet, akkor kigondol valami újat. Most épp építkezési projektbe kezdett: a tetőt szigeteli. De nem kell megijedni, virtuális galériája még mindig arról árulkodik, hogy rengeteg szép alkotás kerül ki továbbra is a kezei közül.

A kőszegiek lettek a bajnokok

VERSENY A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége idén is megrendezte a megyei egyéni és csapatbajnokságot. A versenyt az Abért II. tavon tartották, nagyon sokan vettek részt a megmérettetésen. Habár a szél nehezítette a pecázást, sokaknak sikerült beakasztani a horgot. A kétnapos verseny végén a Kőszegi Sporthorgász Egyesület tagjai állhattak fel a dobogóra a csapatok közül.

Szárnyaló karrier

SIKER Beindult az elismeréscunami: a körmendi Soulwave zenekart jelölték az idei Petőfi Zenei Díjra. Az év felfedezettje kategóriában várják a rajongói szavazatokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!