Bulvár

2015.07.02. 09:14

Világsztár érkezik a szombathelyi szépséghez, Simon Marcsihoz

Az ausztrál topmodell Ashleigh Jade látogatja meg a szombathelyi szépséget, Simon Marcsit. Ashleigh Jade nem csak pihenni jön Magyarországra.

Farkas Eszter

Ashleigh Jade egy ausztrál modell, aki megnyerte a Victoria's Secret modellversenyét. Ezen a megmérettetésen egyébként Simon Marcsi is részt vett, 2013-ban második helyezett volt Ausztráliában. Ashleigh Jade nem  csak hazájában, hanem a világ számos országában nagy népszerűségnek örvend. Facebook oldalán több mint egymillió követője van már. A szupermodell júliusban Magyarországra érkezik, Simon Marcsihoz.

Világsztár érkezik a szombathelyi szépséghez. fotó: Facebook

- Már nagyon várom Jade-et, izgatott vagyok. Öt napig lesz Magyarországon, ebből pár napot Szombathelyen fog tölteni. Megmutatjuk neki a város szépségeit és nevezetességeit, majd irány a Balaton. Nem csak lazulásból áll majd ez az öt nap. Egy ausztrál bikinimárka kampányfotózását is megcsináljuk  együtt. Természetesen szombathelyi helyszínek is lesznek, de elképzelhető, hogy Vas megye fürdővárosaiban is felbukkanunk - mondta el érdeklődésünkre Simon Marcsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!