Celldömölk

2016.07.28. 17:20

A vihar helyett a jókedv nyert

Csönge - Bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, sikerült kiváló hangulatú falunapot rendeznünk - értékelte Nyéki Sándor, Csönge polgármestere a település hagyományos nyári programját.

Cseszkó Tamás

- Büszke vagyok arra, hogy a falu lakói szép számmal képviseltették magukat. Ismét sikerült bizonyítani, hogy a csöngeiek összetartó emberek - fogalmazott a polgármester.

Sokan voltak kíváncsiak a koncertekre, a gyerekek műsorára
Fotó: Cseszkó Tamás

A falunapon fellépett a Sárvári Nyugdíjas Kórus, az Ostffyasszonyfai Petőfi Sándor Általános Iskola néptáncos csoportja, de nagy sikert aratott a Weöres Sándor Óvoda és a konyha dolgozóinak műsora is, amelyhez a szülők is csatlakoztak. Nem maradhattak ki a csöngei iskolások és óvodások sem, sőt a Reménység Nyugdíjas Klub, a Pápai Musical Stúdió, Varga Feri és Balássy Betti is fellépett.

- Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden támogatónknak, kiemelve a Reménység Nyugdíjasklub tagjait, akik rengeteget segítettek az előkészületekben. Nem szabad elfeledkeznünk azokról a vállalkozásokról, magánszemélyekről sem, akik rengeteget tettek azért, hogy színvonalas lehessen a csöngei falunap - hangsúlyozta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!