Celldömölk

2017.04.11. 17:45

Aktív celldömölki nyugdíjasok

Az MSZP kezdeményezésére szerveződik a nyugdíjasok parlamentje. A vasi összejövetelnek a KMKK artmozija adott helyet, nagy érdeklődés mellett.

Gyuricza Imre

Fehér László polgármester köszöntője után dr. Nemény András, az MSZP Vas megyei elnöke köszöntötte a közönséget. Hangsúlyozta: jól ismeri a nyugdíjas korosztály problémáit, a maga eszközeivel igyekszik mindenben segíteni. Villám József, az MSZP nyugdíjas tagozatának elnöke egyebek mellett elmondta: a nyugdíjasoknak jelenleg nincs megfelelő érdekképviseletük.

Vórum István, Korózs Lajos, Villám József, dr. Nemény András és Fehér László a művelődési központ artmozijában
Fotó: Gyuricza Imre

Korózs Lajos szakpolitikus, az MSZP parlamenti képviselője bírálta a kormány nyugdíjasokat érintő döntéseit. Meglátása szerint a befagyasztott alapellátás mellett a magánnyugdíjak államosítása, a nyugdíjkorhatár folyamatos emelése, a korhatár alatti ellátások megszüntetése is jelentősen hozzájárul a Nyugdíjbiztosítási Alap egyensúlyban tartásához. A képviselő kérdésekre válaszolt, végül megválasztották a nyugdíjasok parlamentje vasi küldötteit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!