Celldömölk

2016.06.21. 08:45

Két autót tört össze egy busz Celldömölkön (frissítve)

A baleset a Sági utcában történt. Két embert kórházba szállítottak.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Összeütközött egy autóbusz és egy gépkocsi kedd délelőtt a celldömölki Sági utcában. A balesethez percek alatt kiérkeztek a város önkormányzati tűzoltói, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést - tájékoztatott a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Elsődleges információik szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállítják. A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére az érintett utcát teljes szélességében lezárták.

Frissítés: Egy út szélén parkoló autót akart kikerülni egy Opel kedd délelőtt Celldömölkön, de jöttek szemből, ezért a sofőr megállt. Az Opel mögött érkező Ikarus busz már nem tudott megállni, nekiment az Opelnek, és az út szélén parkoló autónak is. Úgy tudjuk, hogy a busz vezetője műszaki hibára - fékhibára - hivatkozott, ezért a rendőrség a buszt műszaki szakértői vizsgálatra lefoglalta. A balesetben az Opelben utazó tíz év körüli gyerek megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A buszon utazók nem sérültek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!