Családbarát létesítmény

2017. június 06., 18:45 szerző: Gyuricza Imre
komment
CELLDÖMÖLK - Igazi strand-időben választottak pünkösdi királyt és királynét a Vulkán fürdőben egy fergeteges vízi vetélkedőn.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A múlt hétvégén még kalózok népesítették be a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő medencéit és azok környékét, most vasárnap a pünkösdi királyságért vetélkedtek lányok és fiúk. A vízi vetélkedősorozaton háromszor annyi lány indult, mint fiú. A végső győztesek tárgyjutalmat és fürdőbelépőt nyertek.

A pünkösdi királyleány Zakariás Orsolya és udvarhölgyei: Tóth Kata és Németh Anna
Fotó: Gyuricza Imre

A strandolást hamarosan a medencék feletti napernyők és árnyékszigetek teszik még kellemesebbé, a nyugágyakkal kialakított pihenőterek mellett függő pihenőágyakat is elhelyeznek. Szívlevelű trombitafákat, illatos császárfákat, hársakat és juharfákat ültetve parkosítottak. A beltéri és kültéri gyerekmedencéket klórmentes fertőtlenítéssel teszik még biztonságosabbá.

Mindezeknek köszönhetően a celli fürdő a közelmúltban elnyerte a családbarát minősítést. Az új helyiséggel, a baba-mama szobával a legkisebbek és az anyukák nyugodt pihenése, a babák étkeztetése válik komfortosabbá, a kültéri játszótér fejlesztésével pedig a strandolást felváltó szórakozást nyújtanak a gyermekeknek.

A Vulkán gyógyvíz nemcsak az egészségügyi panaszaikat kezelőknek ajánlott, de a betegségek kialakulásának megelőzésben, az ellazulásban is segít. A nyári hűvösebb időre gondolva a külső élménymedence fűtésével a strandolás is kellemesebb lesz.

 

Gyuricza Imre

2017. június 06., 18:45 szerző: Gyuricza Imre

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...