Celldömölk

2014.08.29. 17:55

Cselekvő összefogás a városért

Celldömölk - Kampányitóra hívta a cellieket a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület polgármesterjelöltje, a város polgármestere: Fehér László, aki a képviselőjelöltekkel együtt a folytatásra buzdít.

Ölbei Lívia

Győztes csapaton ne változtass! Ezzel a szlogennel buzdítja a celldömölkieket a folytatásra a Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület, amelyhez további 31 celli civil szervezet csatlakozott, támogatásáról biztosítva az önkormányzati választásokon Fehér Lászlót, valamint a jelölteket, akik valamennyien ma is városi képviselőként dolgoznak.

A péntek esti kampánynyitón a színes kulturális programok mellett (a Fourtissimo zenekartól az Irigy Hónaljmirigyig) Fehér László mondott köszöntőt, bemutatva a jelölteket: Benkőné Remport Lillát, Karádi Mihályt, Nagyné Ferencz Myrtillt, Budai Bernadettet, Söptei Józsefnét, Erdélyi Antalt és Kovács Zoltánt. Fehér László egyebek mellett szólt arról, hogy széles körben elismerik: Celldömölk az utóbbi négy évben kivívta magának a legdinamikusabban fejlődő város címet, ami azt is jelenti, hogy a befektetők szívesen jönnek ide, vagyis az elsősorban idegenforgalmi fejlesztésekkel megalapozott munkahelyteremtés folytatódik.

Fehér László hozzátette: a cselekvő civil összefogás erejét, működőképességét és hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt önkormányzati ciklusokban mindig sikeresen indult a város mind a kormányzati, mind az EU-pályázatokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!