Celldömölk

2014.09.22. 16:43

Fehér Lászlóval kampányol a Fidesz

Celldömölk – A szocialista Fehér László 2006-os kijelentését idézte a Fidesz Celldömölkön, ahol Ágh Péter országgyűlési képviselő és Rozmán László, a Fidesz celldömölki polgármesterjelöltje tartott közös sajtótájékoztatót.

Cseszkó Tamás

Rozmán László felolvasta Fehér László jelenlegi polgármester 2006-os nyilatkozatát, amely az önkormányzati hetilapban jelent meg.

„Ahhoz, hogy a város ne veszítse el a lehetőségeket, szükségesek az ország vezetőihez fűződő kapcsolataink. Érdekünk, hogy a következő évek fejlesztési pénzeiből Celldömölk is részesüljön. Az ön szavazatán múlik, hogy városunk ne kerüljön ellenzékbe, eleve vesztes pozícióba" – mondta még 2006-ban Fehér László. Ágh Péter hangsúlyozta: ha Fehér komolyan gondolta a 2006-ban megjelenteket, akkor érdemes lenne visszalépnie, hiszen ezzel tudná leginkább segíteni városát.

Rozmán László és Ágh Péter közösen tartott sajtótájékoztatót. Fotó: Cseh Gábor

– Egyre több a kérdőjel Fehér László körül, aki Celldömölkön civilként indul, miközben az MSZP megyei listáját vezeti – mondta Ágh, hozzátéve, hogy Fehér eladósította a várost, a mostani útfelújítások, fejlesztések azért lehetségesek, mert a kormány kimentette Celldömölköt az adósságcsapdából. A sajtótájékoztatón elhangzott: a Fidesz közvélemény-kutatási adatai szerint nagy valószínűséggel Rozmán László lesz Celldömölk új polgármestere.

– 2002 óta dolgozom a város polgármestereként – reagált Fehér László. – Baloldali identitásomat soha nem tagadtam meg, a szociálisan rászorulókra mindig kiemelt figyelmet fordítottam. Polgármesteri munkám során felismertem, hogy egy város vezetése nem pártpolitikai hovatartozás kérdése. A civil összefogás pártok feletti ereje emelte Celldömölköt a leggyorsabban fejlődő városok sorába. Mindig szót értettem valamennyi politikai erő képviselőjével, így tudtam sikeresen dolgozni a megyei, illetve a regionális fejlesztési tanácsban is, ennek köszönhető a látványos városi fejlődés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!