Fiatalokat díjaztak a baráti kör tagjai

2017. június 06., 18:42 szerző: Gyuricza Imre
komment
CELLDÖMÖLK - 31 éve működik már a Kemenesaljai Baráti Kör, mely a celldömölki gimnáziumból elszármazott öregdiákokat hívatott összefogni.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A június 2-án a Kemenesaljai Művelődési Központban megtartott közgyűlésen elsőként Pálné Horváth Mária alelnök köszöntötte a megjelenteket, majd dr. Zsiray Ferenc, a baráti kör elnöke mondott beszédet, hangsúlyozva a kör működésének egyik legfőbb célját: az emlékek megőrzését.

Ezeknek pedig egyetlen fontos közös pontja van: az iskola. Dr. Zsiray Ferenc a megjelent diákoknak annyit kívánt, legyenek sikeresek az életben. A város önkormányzatának képviseletében Karádi Mihály képviselő köszöntötte a közgyűlés résztvevőit. Először az elmúlt év városi rendezvényeiről, fesztiváljairól, eseményeiről számolt be, majd a közeljövő terveiről.

A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium diákjai verses-zenés összeállítással köszöntötték a baráti kör tagjait. A hagyományokhoz híven a  Jónás-Szente pályázatok díjait  is átadták. Idén tizennyolc pályázó csaknem ötven munkával nevezett. Végül kihirdették az év tanulója és az év sportolója díjakat.

Az év tanulója címet a gimnáziumból Dummel Damján Bence, a szakközépiskolából Tóth Milán nyerte el, az év sportolója címnek Fekete Csongor örülhetett.

Gyuricza Imre

2017. június 06., 18:42 szerző: Gyuricza Imre

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...