Celldömölk

2014.08.29. 15:25

Fidesz iroda nyílt Celldömölkön

Hivatalosan is átadták a Fidesz celldömölki irodáját pénteken, mely információs pontként funkcionál a jövőben.

Cseszkó Tamás

 

A képen balról jobbra: Rozmán László polgármesterjelölt, Pityer Gabriella képviselőjelölt, Ágh Péter országgyűlési képviselő, Lukács György (Fotó: Cseh Gábor)

- Felkészült szakemberek, jó lobbi-erő és a celldömölkiekkel való folyamatos közvetlen kapcsolattartás: ezek jellemzik azt a csapatot, amely Rozmán László vezetésével alkalmas arra, hogy átvegye a város irányítását és hatékonyan folytassa Celldömölk építését - mondta Ágh Péter, országgyűlési képviselő pénteken, a Fidesz celldömölki irodájának átadásán.

Rozmán László, a kormánypárt polgármesterjelöltje kiemelte, a városépítő munkának minden helyi a részese, ezért kívánnak mindenkivel személyesen találkozni. Hozzátette: az iroda is ilyen találkozási pont, a Fidesz jelöltjei várják a polgárok városépítő javaslatait.

- Közös felelősségünk, hogy a kormánypártiság lehetőségeit kihasználva még sikeresebbé tegyük Celldömölköt - hangzott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!