Celldömölk

2016.05.28. 12:15

Ismét Celldömölkön találkoztak a vasutas nyugdíjas klubok tagjai: ma már legalább kétszer annyi a nyugdíjas vasutas, mint az aktív

Celldömölk - Régi hagyomány, hogy május végén a nyugdíjas vasutas klubok tagjai Celldömölkön találkoznak: így történt ez most is.

Gyuricza Imre

Celldömölk a legjobb hely a találkozóra: a nyugdíjasok szeretik a hajdani legendás vasutas várost, amely ma már új utakat keres, új lehetőségeket lát például a turizmusban, de nem felejti hagyományait.

Czigány Gyula helyi klubelnök köszöntötte az ország minden tájékáról érkezett vendégeket. Fehér László polgármester a változatos programokat és a város idegenforgalmi látnivalóit ajánlotta a vendégek figyelmébe. Czigány Gyula elismerő oklevelet vett át Horváth László országos elnöktől 10 éves klubvezetői tevékenysége elismeréseként. Horváth László elnök büszkén és némi szomorúsággal mondta el, hogy mára mintegy 130 ezer vasutas nyugdíjas van hazánkban, akiknek a létszáma legkevesebb kétszerese a ma aktívan dolgozó vasutasokénak. Sipos László,  a Soltis Színház színésze több alkalommal is megénekeltette a közönséget, a legzajosabb sikert Kazal László mára legendássá vált borkóstolós számának felidézésével aratta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!