Celldömölk

2016.09.27. 19:25

Közműcsere a Koptik Odó utcában

Celldömölk - Kedden reggel vízvezeték- és szennyvízcsatorna-felújítási munkák miatt lezárták a Koptik Odó utca piacon átvezető részét.

Gyuricza Imre

Az idén januárban a celldömölki közmeghallgatáson nagy érdeklődés kísérte a piacra és környékére vonatkozó felújítási, átépítési tervek bemutatását. Amennyiben nyer a pályázat, a most megkezdett munka meggyorsíthatja a piacfelújítást. A Vasivíz Zrt. jelezte az önkormányzatnak, hogy ebben az évben a bérleti díj terhére elvégzi a közműcserét. A megrendelő az önkormányzat, a kivitelező a Vasivíz.

Legkésőbb november közepére ígérik a munka befejezésé  Fotó: Gyuricza Imre

A munka befejezését legkésőbb november közepére ígérik. Addig hétfőn, kedden és szerdán folyik a közműcseréhez szükséges munka, a hét többi napján a minimális átmenő forgalmat átengedik a Koptik Odó utca érintett szakaszán. A piaci fedett üzletsor előtt is közműcsere lesz, ehhez a műkő asztalokat el kell távolítani, közben az üzletek nyitvatartását is biztosítani kell. A beruházás 17 millió forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!